banner
וילה בהוד השרון // עיצוב דניאלה ברנד
וילה בהוד השרון // עיצוב דניאלה ברנד

וילת החלומות בקיסריה

וילה מרהיבה הולכת ונרקמת בקיסריה בהשראת החיבור לטבע ולחופש

כשמעצבת הפנים, דניאלה ברנד, תכננה את עיצוב הווילה רחבת הידיים בקיסריה, היא חשבה על כל הצרכים הספציפיים של בני המשפחה ולקחת אותם בחשבון. בימים אלו הולכת ומסתיימת מלאכת העיצוב ו"מגדילים" קיבל הצצה ראשונית לתוצרים. כך למשל, שלושת הילדים המתבגרים של בני הזוג קיבלו יחידה נפרדת בקומה העליונה שתתאים להם גם כאשר ישובו לבקר בבית בעתיד עם משפחותיהם, ובני הזוג זכו לקומה תחתונה נפרדת משלהם שכוללת את כל האלמנטים המשלבים חופש וטבע.

קומה עליונה לילדים המתבגרים
לילדים המתבגרים של בני הזוג שכבר ממש לפני יציאה מהבית, הקדישה המעצבת את הקומה העליונה כולה. "המתבגרים זכו לחדרים בסטנדרט של בית מלון אירופאי, לא פחות. לכל מתבגר סוויטה עם מקלחת צמודה, ובלובי פינת קפה עם מטבחון. הקומה העליונה נפרדת לחלוטין מהתחתונה, כך שבעתיד, כאשר הם יגיעו להתארח עם בני משפחותיהם, תהיה לכל אחד מהם פרטיות מקסימלית ואפשרות למנוחה ורגיעה", מתארת ברנד.

מטבח מזמין
"בני הזוג אוהבים לבשל ולארח", אומרת ברנד ולכן, היה לה חשוב לשלב את הבישול והאירוח יחד. היא יצרה עבורם מטבח גדול מאוד, פתוח ומזמין שמעצים את חווית הבישול, כך שכאשר בני הזוג מבשלים במטבח, הם למעשה עומדים מול הבריכה ומבשלים מול האורחים שלהם, ולא עומדים מול הקיר כמו במטבחים סטנדרטיים.

פינת האוכל החדשנית עוצבה בסגנון מודרני, חדשני מאוד וגם ממנה, כמו מהסלון ומחדרי השינה, אפשר לראות את הבריכה. יש בכל פינה סבכות מסתובבות שניתן לפתוח ולסגור, ועל ידי כך להכניס את האור הטבעי פנימה.

מקלחות "כמו בטבע"
המקלחות בבית צמודות לפטיו החיצוני. ברנד: "הן מיועדות לשמור על תחושת הטבע ולהזמין את הטבע פנימה, כך שכאשר אתה מתקלח, אתה מרגיש כמו במפל טבעי וטרופי". למעצבת היה חשוב לשמור על החוויה הטבעית והפתוחה, בהתאם לרצון הלקוחות.
כל החלונות פונים לשטח הציבורי הפתוח, מה שמאפשר את הפרטיות ואת כניסתו של הטבע לפנים הבית, בו זמנית.

סלון לאירוח מקסימאלי
הסלון מאוד גדול ומפגין חלל רחב. הוא מכיל חלונות משלושה כיוונים ומעוצב כאי פתוח. "אין כמעט קירות בסלון, מלבד הקיר לטלוויזיה ולקמין, שגם הוא שקוף. החומרים ששולבו בעיצוב הם חומרים טבעיים, כגון מתכת, עץ ובטון, כך שהטבע כאמור, משתלב בכל תחום בבית", מסבירה ברנד. הסלון הותאם לאירוח מקסימאלי, למשפחה גדולה והרבה חברים. הוויטרינה של הסלון נפתחת לבריכה ובחוץ ישנה פינת אירוח נוספת, כך שכשמארחים אפשר לשלב בין שתי הפינות וליצור חלל אירוח עצום ופתוח.

סלון גדול למשפחה גדולה והרבה חברים
סלון גדול למשפחה גדולה והרבה חברים

חדר שינה שמדבר עם הגינה
חדר השינה של ההורים עוצב בקווים מינימליסטיים, שמכתיבים את הטון של החדר.  הוא כולל שירותים נפרדים ומקלחת נפרדת, כדי לשמור על פרטיות מלאה לשני בני הזוג.  המקלחון פונה לבריכה כמו יתר המקלחות בבית ושומר על תחושת המפל הטבעי, על ידי כך שהוא פונה לנוף הבריכה. לדברי ברנד: "מקלחת היא למעשה היטהרות מעבר לרחצה, והתחושה הטבעית מעצימה את ההיטהרות הזו".

חדר הרחצה
חדר הרחצה

הטלוויזיה בחדר השינה מעוגנת על עמוד מסתובב, כך שניתן לצפות בה מהמיטה או מהגינה הפרטית של החדר. מדובר בגינה פרטית שהיא כמו גן עדן פרטי, רק של בני הזוג. כיור הרחצה נמצא בחלל החדר עצמו וכל הפונקציות בחדר נפרדות. המיטה בסגנון "Free stand" הוצבה באמצע החדר.

ברנד: "הבית שומר על תחושת החופש וזה בא ליד ביטוי בניתוקים, כשרהיטים אינם מחוברים לקיר, בחומרים, בטשטוש של פנים וחוץ, מה שמספק את תחושת החופש, וחדר השינה ממש נראה כסוויטה מפנקת, כמו במלון בקאריביים".

 

בידקו מי הם הטובים ביותר בהתחדשות העירונית בישראל

קורס מבוא להתחדשות עירונית – לפרטים ליחצו כאן

לקבלת עדכונים בוואטספ >>> לחצו כאן

שיתוף
תגיות:

כתבות שיכולות לעניין אותך

נשמח לדבר אתך
נגישות