הרבעון של חברת אזורים: מכרה 1,039 יח"ד בהיקף כספי בסך של 2.4 מיליארד שקל
יוני בראל, סמנכ"ל המכירות: "מתמודדים עם מחסור בהיצע הקרקעות באמצעות עסקאות רכישת קרקע אטרקטיביות וקידום פרוייקטים משמעותיים בהתחדשות עירונית, שבה אנו רואים מנוע צמיחה עיקרי בשנים הקרובות"
חברת אזורים מדווחת על נתוני מכירות לרבעון השלישי לשנת 2021, לפיהם במהלך שלושה רבעונים מכרה החברה 1,039 יח"ד בהיקף כספי בסך של 2.4 מיליארד שקלים, וזאת לעומת 625 יח"ד שנמכרו בתקופת הקורונה המקבילה אשתקד בהיקף כספי בסך של 1.2 מיליארד שקלים. הנתונים משקפים עליה של 66% במספר יחידות הדיור שנמכרו וזינוק של כ-200% בהיקף הכספי של מכירות יח"ד ותואמים לעליות שחלו במשק עם ההתאוששות והחזרה לשגרה. תוצאות המכירות בתשעת החודשים הראשונים לשנת 2021 גבוהים מאלו שהושגו במהלך שנת 2020 בכללותה, בה מכרה החברה 976 יח"ד בהיקף כספי בסך של 2.1 מיליארד שקלים.
עוד על פי הדיווח, במהלך הרבעון השלישי החברה מכרה 154 יח"ד, בהיקף כספי בסך של כ-410 מיליון שקלים, כאשר ברבעון המקביל אשתקד היא מכרה 262 יח"ד, בהיקף כספי של כ-500 מיליון שקלים. "הירידה בהיקף מכירת יח"ד נובעת מחגי תשרי שהחלו מוקדם בחודש ספטמבר ובמהלכם לא התאפשרה חתימה על חוזים חדשים", כך מציינים בחברה.
על פי הנתונים, מחירה הממוצע של דירה ברבעון השלישי ל-2021 עמד על כ-2.66 מיליון שקלים, זאת לעומת 1.91 מיליון שקלים בתקופה המקבילה אשתקד. עוד מדווחת החברה על זינוק בכ-40% במחיר הממוצע לדירה.
יוני בראל, סמנכ"ל מכירות באזורים, מסר כי: "אנו ממשיכים לחוות ביקושי שיא ליחידות הדיור. לאור המחסור החמור בהיצע הדירות, מחירי הדיור ממשיכים לנסוק ונתוני הרבעון הנוכחי של החברה משקפים זאת, בהלימה עם נתוני הלמ"ס שפורסמו אך לאחרונה. אזורים ממשיכה להרחיב את צבר הפרויקטים, תוך התמודדות עם מחסור בהיצע הקרקעות, באמצעות עסקאות רכישת קרקע אטרקטיביות באזורי ביקוש וכן ייזום, תכנון וקידום פרוייקטים משמעותיים בתחום ההתחדשות העירונית שבו היא רואה מנוע צמיחה עיקרי בשנים הקרובות".
חברת מגדילים – הפורום הישראלי להתחדשות עירונית בע"מ 515749935 רואה חשיבות עליונה בהנגשת אתרי אינטרנט לאנשים עם מוגבלויות ועל ידי כך מאפשרת לגולשים לגלוש ביתר קלות ונוחות באתר החברה. בניית אתר סוגו נוצרה מדפי תוכן ושירותים שונים הדורשים הנגשה לאנשים עם מוגבלויות. חברת סוגו, משקיעה משאבים רבים, על מנת שהחומרים באתר יונגשו בצורה ברורה וקלה למשתמשים בעלי המוגבלויות השונות.
תהליך הנגשת אתרים או בשמו היותר מוכר נגישות אתרי אינטרנט כולל :
ניווט פשוט בדפי האתר בעזרת המקלדת בלבד
תצוגה ברורה של רכיבי האתר
אפשרות לשינוי גודל הגופן בשתי רמות A, AA, בכל דפי האתר
התאמה לדפדפנים שונים
התאמה לעבודה ברזולוציות שונות – ריספונסיבי
כבדי ראייה- ביטול צבעים והפיכת הצבעים לשחור לבן
כבדי ראייה- חדות וכהות הנראות
כבדי ראייה- חדות ובהירות הנראות
הפסקת הבהובים- כפתורים מהבהבים, תמונות קופצות או כל תזוזה באתר.
פונט קריא- מחליף את הפונט לפונט אחיד לאורך כל האתר
הדגשת קישורים- מדגיש בעזרת קו סימון את הקישורים באתר
רמת הנגישות באתר מגדילים על פי החוק הנדרש הינה רמה 2 AA
סייגים לנגישות:
במידה ומכל סיבה שהיא הדף בו צפיתם אינו הונגש לשביעות רצונכם ואו מכל סיבה שהיא מצאתם לנכון לדווח לנו כי הדף אינו עומד בתקן הנקבע על פי חוק, אנו מתנצלים על כך ונשמח לתקן זאת במידי.
נשמח לענות על כל שאלה ולקבל כל הערה בנושא נגישות, בכתובת הבאה: [email protected]