"אירוע אישי וחשוב מעין כמוהו": ראש העיר יהוד מונסון צפה ברגעי ההריסה במוהליבר
אמנון סעד הגיע לאירוע ההריסה של מתחם ההתחדשות שמקדמות החברות ענב וקרדן נדל"ן: "עשיתי כל שביכולתי כדי להסיר חסמים"
אמנון סעד הגיע לאירוע ההריסה של מתחם ההתחדשות שמקדמות החברות ענב וקרדן נדל"ן: "עשיתי כל שביכולתי כדי להסיר חסמים"
ראש עיריית יהוד-מונוסון, אמנון סעד, הגיע לאירוע ההריסה שביצעו החברות ענב וקרדן נדל"ן, לקראת תחילת ביצוע של מתחם פינוי בינוי ברחוב מוהליבר בעיר. "חיי שזורים בחיים של האנשים שחיים במוהליבר ואין שמח ממני להביא את הפרויקט הזה לידי התחלה וכמובן לידי סיום", אמר סעד, "אני מרגיש שהאירוע פה הוא אירוע אישי וחשוב מעין כמוהו. פרויקט של התחדשות עירונית לוקח המון זמן וכרוך בהמון מורכבויות, אבל עשיתי כל שביכולתי כדי להסיר חסמים והנה הגענו ליום הזה שהמיזם יוצא לדרך". באירוע השתתפו עוד מנכ"ל קרדן עמוס דבוש ומנכ"ל ענב אפי כץ.
תוכנית ההתחדשות העירונית למוהליבר אושרה בוותמ"ל והיא כוללת סך הכל הריסת 336 יח"ד ב-18 בניינים ישנים, שבמקומם ייבנו 1,344 יח"ד. בשטח התוכנית פועלים יזמים שונים, המקדמים תתי מתחמים שנמצאים בשלבים שונים של שיווק וביצוע, כאשר המתחם הראשון נהרס לפני כשנה.
במסגרת המתחם האמור שנהרס כעת, העונה לשם המסחרי "פארק מגשימים", ייהרסו 96 דירות ישנות ובמקומן ייבנו 391 יח"ד חדשות ב 6 בניינים בני 14-13 קומות, לצד שדרת מסחר בשטח של כ-1,000 מ"ר, וכן שדרה פנימית בין הבניינים ומבני ציבור. מחיר דירת 3 חדרים בשטח של 81 מ"ר עם 9 מ"ר מרפסת עומדים על החל מ- 2.390 מיליון שקל. החברות היזמיות מציינות כי לצד הקמת הדירות החדשות, הפרויקט כולל גם שדרוג של סביבת המגורים כולה, ובכלל זה פיתוח המרחבים שבין הבניינים, שטחים ציבוריים וגני ילדים חדשים, בשיתוף עם העירייה. בהיבט התחבורתי, הפרויקט ממוקם בקרבה לקו הסגול של הרכבת הקלה העתידי.
שירן אחוון, סמנכ"לית שיווק ומכירות של קרדן נדל"ן, מסרה כי: "אירוע ההריסה הוא רגע משמעותי בפרויקט וסימן לתחילתה של דרך חדשה עבור הדיירים והמתחם כולו. אנו מאמינים מאוד בפוטנציאל של יהוד מונוסון ובחשיבות של ההתחדשות העירונית להמשך פיתוחה של העיר ולשיפור איכות החיים של התושבים. אחד הדגשים המרכזיים מבחינתנו הוא יצירת קהילה, ולכן הפרויקט יכלול מתחמי וולנס, חדרי יוגה ופילאטיס, ג'ימבורי, מתחם גיימינג וחללי עבודה משותפים. המטרה היא ליצור סביבת חיים שמאפשרת לתושבים להיפגש, לעבוד ולבלות יחד. אנו שמחים להגיע לשלב ההריסה ומצפים להתחיל בקרוב בעבודות הבנייה."
אפי כץ, מנכ"ל ענב, מסר כי: "אנו שמחים ונרגשים שהפרויקט, שעליו עמלנו שנים ארוכות, יוצא לדרך, ואנו גאים בו. עבורנו, זו הזדמנות להשפיע על עתיד העיר".
את בעלי הדירות בפרויקט מייצג משרד עורכי הדין אילן גלזר ושות'.
לקבלת עדכונים בוואטספ >>> לחצו כאן
מכירים מישהו שצריך לקרוא את הפוסט? שתפו אותו. ?