פרסמו אצלנו: *5931

קבוצת העדכונים בוואטסאפ

מגדילים פודקאסט

שלחו לנו דוא״ל

יצא להריסה בניין ברובע 4 - דירת 5 חדרים נמכרה בכ-8.9 מיליון שקל

קבוצת יושפה החלה בהקמת פרויקט תמ"א 38 ברחוב סוטין 10 – הדיירים הוותיקים יקבלו תוספת של 10 מ"ר, יתרת הדירות נמכרת בשוק החופשי

אירוע הריסה סוטין 10 תל אביב // צילום: אמיתי לביא
אירוע הריסה סוטין 10 תל אביב // צילום: אמיתי לביא

קבוצת יושפה מדווחת על אירוע הריסה בפרויקט תמ"א 38/2 ברחוב סוטין 10 הברובע 4 בתל אביב, בסמיכות לכיכר רבין. במסגרת ההסכם, הדיירים הוותיקים קיבלו בתמורה תוספת של כ-10 מ"ר לדירתם החדשה. 

במסגרת הפרויקט נהרס בניין מגורים וותיק משנות ה-50 עם 12 יח"ד, שבמקומו ייבנה בניין  של 8 קומות הכולל 22 יח"ד ושתי קומות חניון תת קרקעי. הפרויקט, אשר תוכנן על ידי משרד האדריכלים "הפלטפורמה העירונית", כולל דירות 3-5 חדרים, דירות גן ופנטהאוזים. לאחרונה מכרה החברה דירת 5 חדרים בפרויקט בסכום של כ-8.9 מיליון שקל. 

סוטין 10 תל אביב // הדמייה: אוולב מדייה
סוטין 10 תל אביב // הדמייה: אוולב מדייה

אורן יושפה, מנכ"ל משותף בקבוצת יושפה, מסר כי: "אירוע הריסה הוא תמיד רגע משמעותי במיוחד עבורנו ועבור בעלי הדירות שהם שותפים מלאים שלנו לדרך. יום שמציין את המעבר משלב התכנון לשלב הביצוע, סיום פרק ישן ותחילתה של מציאות חדשה לטובת דיירי הבניין והסביבה כולה. צפויים לנו עוד מספר אירועי הריסה נוספים בעיר בחודשים הקרובים".

את בעלי הדירות בפרויקט ייצג עו"ד ערן שפילמן, את קבוצת יושפה מייצג משרד גרומן ושות'. 

לקבלת עדכונים בוואטספ >>> לחצו כאן

מכירים מישהו שצריך לקרוא את הפוסט? שתפו אותו. ?

נשמח לדבר אתך
נגישות