אדריכלות נטע דוידי // צילום: שי אפשטיין חיפויים HeziBank

עיצוב משרד מזמין, מודרני, מכובד אך לא 'כבד' – התוצאה לפניכם

דלפק המזכירות הגדול הותאם לשתי עמדות עבודה והועמד באלכסון, על מנת להזמין את הקהל פנימה וליצור שטח רחב יותר לפינת המתנה, כאשר מאחוריו ניבט חדר ישיבות פנימי שכולו זכוכית

מגדילים 28.05.2019

אדריכלות נטע דוידי // צילום: שי אפשטיין

עו"ד איל דוידי שעבר למשרדו החדש במגדלי אלון בתל אביב, ביקש מהאדריכלית לעצב עבורו את המשרד החדש כך שהמשרד יהיה מזמין, מודרני, מכובד אך לא 'כבד' ומשדר חמימות תוך שימוש בחומריים איכותיים שיחזיקו מעמד במשך שנים ושאינם דורשים תחזוקה מיוחדת.  הצבעים שנבחרו עבור המשרד הם שילוב של צבעים קרים (שחור, לבן, ואפור) יחד עם צבעים חמים של עץ טבעי (הארונות והפרקטים) ונגיעות של צהוב חמנייה.

דלפק המזכירות הגדול שמותאם לשתי עמדות עבודה, הועמד באלכסון הנפתח כלפי המשרד, על מנת להזמין את הקהל פנימה וליצור שטח רחב יותר לפינת המתנה. מאחוריו ניבט חדר ישיבות פנימי שכולו זכוכית. ארון הקיר שמתחיל בכניסה ממשיך פנימה לתוך חדר הישיבות, משלב שני גוונים – אפור כהה סופר מט וגוון של עץ טבעי. מאחורי הדלפק פונקציות רבות המשמשות את עבודות המזכירות ונסתרות מהעין של הלקוחות. על הרצפה נבחר ריצוף גרניט פורצלן אפור תואם את צבע הנגרות, באריחים גדולים של 80*80 ס"מ של HeziBank.

אדריכלות נטע דוידי // צילום: שי אפשטיין חיפויים HeziBank
אדריכלות נטע דוידי // צילום: שי אפשטיין חיפויים HeziBank

חדר הישיבות הפנימי כולו שקוף. גם כאן נדרש פתרון של פרטיות ויחד עם זאת היה חשוב להשאיר את השקיפות של החדר, דבר ש'מגדיל' את השטח החלל. לכן על מחיצות הזכוכית מוקם תריס ונציאני עדין בגוון אפור שניתן לסגירה אבל רוב הזמן יכול להיות במצב פתוח.

חדרי העבודה במשרד, שדורשים פרטיות רבה סגורים, אך על מנת להעביר אור טבעי לפנים המשרד נבחרו דלתות זכוכית בגובה התקרה עם מדבקה חלבית. גופי התאורה המינימליסטים עשויים פרופילים שחורים הדומים למסגרות האלומיניום של הדלתות ושל מחיצות המשרד. בנוסף, בחרה האדריכלית ספוטים גדולים וקטנים שנותנים תאורה נוספת שמפוזרת בזוגות מסביב לקירות. בחדרי העבודה גופי התאורה הם אינטגרליים ומשולבים בתוך אריחי התקרה הנסתרים. ריצוף חדרי העבודה שנבחר הינו פרקט עץ חם של HeziBank. הצמחייה והאלמנטים הצהובים שוברים את המונוכרומטיות ומשלימים את התמונה. כורסאות הכניסה הן כורסאות 'איקאה' שקיבלו ״טוויסט״ כאשר הרגליים המקוריות נצבעו מחדש בגוון צהוב חמנייה כדי להתאימן לשולחן הסלוני משולש הקטן שלידם.

אדריכלות נטע דוידי // צילום: שי אפשטיין חיפויים HeziBank
אדריכלות נטע דוידי // צילום: שי אפשטיין חיפויים HeziBank

בחדר השירותים נבחרו חומרים ששודרגו ביחס למפרט הקבלני, כך למשל חופו הקירות באריחים לבנים פשוטים ומראת קיר נמתחה לאורך הקיר מעל לכיורים מאבן קיסר בגוון שחור עם ברזי קיר שמעניקים לחלל מראה יותר נקי ועכשווי. פס תאורת לד שקוע בקרמיקה מעל לאסלות נותן תאורה אינטימית בתוך התאים.

משרד: איל דוידי עורכי דין

תכנון אדריכלי: נטע דוידי

צילום: שי אפשטיין

מיקום: מגדלי אלון 2, תל אביב.

גודל המשרד: 180 מ״ר

לקבלת עדכונים וחדשות בוואטספ >>> לחצו כאן

בואו להגיב ולהשמיע את דעתכם. הצטרפו עכשיו לקבוצת הפייסבוק הפורום הישראלי להתחדשות עירונית >>> להצטרפות

שיתוף

כתבות שיכולות לעניין אותך

נשמח לדבר אתך
נגישות