banner
תכנון ועיצוב שלומית זלדמן // צילום עמית גושר
תכנון ועיצוב שלומית זלדמן // צילום עמית גושר

העובדים יצרו את הגרפיקות לעיצוב הפנים

שלומית זלדמן עם עיצוב פנים ייחודי למשרד פרסום, שמבקש לחבר בין הרחוב למשרד ובין המשרד לטבע

כרמלה קופר 25.03.2018

תמונה: תכנון ועיצוב שלומית זלדמן // צילום עמית גושר

משרד הפרסום TRUE ברמת החייל שופץ מן היסוד ושטחו, 500 מ"ר, תוכנן בהתייחס לתהליכי העבודה והקשר בין המחלקות השונות, כדי ליצור נוחות ופרטיות לעובדים בחללים פתוחים או בחדרים סגורים. עיצוב המשרד, שתוכנן על ידי מעצבת הפנים שלומית זלדמן, הוא בעל קונספט שבו באה לידי ביטוי צורת העבודה הייחודית והמחשבה היצירתית כיאה למשרד פרסום. המשרדים עוצבו בקונספט ייחודי היוצר חיבור בין המחלקות השונות. זאת, כאשר זלדמן רואה לנגד עיניה את הצורך להשרות אווירה נינוחה ונעימה ולהעניק לעובדים פרטיות ושיתוף גם יחד.

תכנון ועיצוב שלומית זלדמן // צילום עמית גושר
תכנון ועיצוב שלומית זלדמן // צילום עמית גושר

המבואה כחלל מעבר מהרחוב למשרד
במבואה למשרד הפרסום אנו רואים  מעין חלל מעבר מרחוב ראול וולנברג, הגולש לרחוב של המשרד, כשהכניסה מעבירה את הנכנסים לקומה העליונה דרך חוויה של עולם אחר, היישר לחדר ישיבות שתוכנן כקפסולה מנותקת מהתקרה ומודגשת באמצעות תאורה.

תכנון ועיצוב שלומית זלדמן // צילום עמית גושר
תכנון ועיצוב שלומית זלדמן // צילום עמית גושר

הקפסולה יוצרת חלל קריאייטיב ציבורי, המדמה מגרש משחקים, בו באים לידי ביטוי דמיון ויצירתיות. ציור רחוב בקומת הכניסה הודגש עם תאורה המדמה רחוב אמיתי. הגרפיטי, העמוד הירוק וריצוף האספלט מעניקים תחושה של "רחוב" מוכר אבל שונה בייחודיותו.

תכנון ועיצוב שלומית זלדמן // צילום עמית גושר
תכנון ועיצוב שלומית זלדמן // צילום עמית גושר

מרפסת שמש לניתוק מהמשרד וחיבור לטבע
מחלל הכניסה יוצאים למרפסת שמש רחבה המאפשרת לעובדים להרגיש ניתוק וקרבה לטבע בלי לצאת לרחוב. למרפסת דק טבעי יחד עם אלמנטים המתקשרים לטבע בלב מרפסת תל אביבית. הקיר העולה למשרדים חופה בקורות עץ, וחלקן הוחלפו בזכוכית כדי שניתן יהיה להציץ כלפי מטה על אזור הכניסה והרחוב.

תכנון ועיצוב שלומית זלדמן // צילום עמית גושר
תכנון ועיצוב שלומית זלדמן // צילום עמית גושר

הגרפיקות עוצבו על ידי העובדים
גם עובדי המשרד הם חלק מעיצוב המשרד והגרפיקות פרי עיצובם, מוכיחות את היצירתיות שלהם, כאשר התאורה מעניקה להם משמעות של יצירות אמנות. במסדרון תמונות סוריאליסטיות מלאות צבע ועניין, והשירותים מדמים כניסה לחדר מכונות של צוללת.

תכנון ועיצוב שלומית זלדמן // צילום עמית גושר
תכנון ועיצוב שלומית זלדמן // צילום עמית גושר
תכנון ועיצוב שלומית זלדמן // צילום עמית גושר
תכנון ועיצוב שלומית זלדמן // צילום עמית גושר
תכנון ועיצוב שלומית זלדמן // צילום עמית גושר
תכנון ועיצוב שלומית זלדמן // צילום עמית גושר

 

שיתוף

כתבות שיכולות לעניין אותך

נשמח לדבר אתך
נגישות