הדיירים הראשונים שיחדשו את שכונת נווה יהודה ברחובות
מרבית בעלי הזכויות במתחם פינוי בינוי ראשון בשכונה, חתמו על הסכמים עם היזמים, לקידום תוכנית עם 150 דירות חדשות
מרבית בעלי הזכויות במתחם פינוי בינוי ראשון בשכונה, חתמו על הסכמים עם היזמים, לקידום תוכנית עם 150 דירות חדשות
חברת "ONCE אסף נחשוני" וחברת ויתקין פרי מדווחות כי הן השיגו את הרוב הדרוש של בעלי הדירות לקידום תוכנית פינוי בינוי בשכונת נווה יהודה בעיר רחובות. בשלב זה החברות יקדמו את התכנון מול עיריית רחובות.
"השגת הרוב הדרוש לקידום פרויקט הוא ציון דרך משמעותי המאפשר את המעבר להתקדמות בהליכי התכנון והרישוי", אומר עו"ד רן ברא"ז, שמייצג את בעלי הדירות במתחם, "מדובר בפרויקט ההתחדשות העירונית הראשון בשכונת נווה יהודה, שכונה ותיקה ומבוקשת בעיר רחובות, אשר טרם זכתה למהלכי פיתוח מסוג זה".
המתחם, בשטח של כ-3.7 דונם, ממוקם ברחובות קק"ל 11, הס 2-4-6-8 ובארי 21. במסגרת התוכנית יוצע להרוס 45 דירות ישנות, הקיימות בארבעה מבני רכבת ישנים, ובמקומם לבנות כ-150 יחידות דיור חדשות. עלות ההשקעה בפרויקט מוערכת בכ-300 מיליון שקל.
אסף נחשוני, מנכ"ל ובעלי חברת ONCE, מסר: "פרויקט ההתחדשות העירונית בשכונת נווה יהודה הוא מהלך משמעותי בעיר רחובות וראשון מסוגו בשכונת נווה יהודה".
לקבלת עדכונים בוואטספ >>> לחצו כאן