banner
עיצוב דניאל מיכאלי // צילום: שרון צרפתי
עיצוב דניאל מיכאלי // צילום: שרון צרפתי

הגלריה ששינתה את פניה של דירת גן מקבלן

זוג עם שלושה ילדים ביקש להפוך דירת גן, שנרכשה מקבלן, לבית משפחתי כיפי. התוצאה: "גלריה מפנקת במיוחד המתפקדת כקומה נוספת לבית ומנוצלת לפנאי יוקרתי"

מגדילים 03.02.2022

דירת גן שנרכשה מקבלן לטובת משפחה, זוג עם שלושה ילדים.  הוא עצמאי בתחום ההיטק והיא בתחום הביטוח.  להתאמת הצרכים של המשפחה נקרא לדגל המעצב דניאל מיכאלי וביחד נקבע לדירה סגנון מודרני ותוסס.
"ראשית בלטה התקרה הגבוהה של הדירה, שנוצרה בשל הלובי הגבוה שנבנה לבניין", מספר  מיכאלי, "ניצלנו את הגובה, ולאחר אישורים מתאימים, החלטנו לבנות למשפחה גלריה מפנקת במיוחד המתפקדת כקומה נוספת לבית ומנוצלת לפנאי יוקרתי וכיפי".
עוד הוא מספר כי: "המטבח מאוד גדול והותאם לו אי באורך של 4 מטרים שמשלב בתוכו אינדוקציה, משטח עבודה גדול ופינת ישיבה נוחה. המטבח כהה עשוי מפורמייקה בטכנולוגיה ננו, משטח עבודה פורצלן מאוד פרקטי ועמיד. המטבח אינטגרלי, כולל גם מערכת בילט אין של מים קרים, חמים ואפילו סודה. מעל המטבח ממוקם גוף תאורה אליפסה שתפקידו להאיר את כל האי והוא מהווה אלמנט עיצובי פיסולי בפני עצמו התורם לחלל". 

עיצוב דניאל מיכאלי // צילום: שרון צרפתי
עיצוב דניאל מיכאלי // צילום: שרון צרפתי

חלל פתוח בסלון
"הטלוויזיה יושבת בבית על עמוד מסתובב, היא משתלבת בחלל ולא מפריעה לאווריריות של הסלון. באמצעות העמוד נוצר  חלל פתוח, וגם השוהים במרפסת יכולים ליהנות מהמסך הגדול", הוא מספר, ומציין כי "בסלון ממוקמת ספת רביצה עמוקה מאוד מפנקת.  הפנים שלה הינו ספוגי ובחלק העליון נוצות כך שאפשר בהחלט להתפנק ולהתרווח עליה. הכורסאות הסלוניות, גם הן מסתובבות לכל כיוון, והותאם שטיח עדין התורם לחמימות הסלון ותפקידו לתחום את החלל ולעדן את הפרקט, לתת לו סוג של ניגודיות עדינה".
בנוסף, ספריה גבוהה מתחילה בקומה התחתונה ומטפסת עד לקומת הגלריה. מדובר באלמנט עיצובי משמעותי בחלל ותפקידה לאחסן  חפצי נוי ואקססוריז.  עוד הוא מספר כי הוחלט למקם ארנב כתום שידוע מאחת מתוכניות הטלוויזיה, תפקידו להכניס צבע ושיק "ששובר" את החלל בצבעוניותו.
לדבריו, "בגלל המיקום והמעברים הוחלט ללכת על מדרגות מינימליסטיות, ומעקה מיתרים עשוי מתכת שמוסיף הרבה שיק לחלל. המדרגות עצמן עשויות מתכת ועל כל מדרך יש שטיחון מודבק מפנק בחורף ועל הדרך גם שומר על ניקיון.  מתחת למדרגות ממוקמים שירותי האורחים וסוויטת ההורים, הכניסה אליהם באמצעות דלתות  בקו אפס שמוסתרות מעיני הבאים, ובכך יוצרות חלל נקי". 

עיצוב דניאל מיכאלי // צילום: שרון צרפתי
עיצוב דניאל מיכאלי // צילום: שרון צרפתי

הסוויטה של ההורים
סוויטת הורים עוצבה עם אלמנטים המשלבים בטון, מתכת, זכוכית, ועץ. "התקרה והקיר האחוריים של גב המיטה מצופים בטקסטורה דמוי בטון מאוד עדינה, שבעצם משלבת בין עיצוב מודרני עם קורטוב תעשייתי. המקלחת מופרדת באלומיניום בזכוכית מאסטר ליין, זכוכית פסים שמטשטשת את השוהים בה", אומר מיכאלי, "גם ארון הבגדים הוא חלק חשוב בסוויטה ועבורו תכנן המעצב  דלתות  המתכתבות עם אותה זכוכית של המקלחון, עם תאורה פנימית שתורמת מאוד לחדר הארונות הקומפקטי".
קומת הגלריה, אותה הוא מכנה "הכוכבת של הבית" היא בעלת שטח של 80 מ"ר. "בקומה זו הוחלט ללכת על עיצוב מעט שונה, שלא מתכתב בשפה של הבית. גלריה חמימה ונעימה שמהווה כמעין סלון משפחתי אינטימי וכיפי, עם שולחן ביליארד, פינת קולנוע,  סלון עם פופים ומרבצים לא מחייבים ופרקט נעים שמשדר הרבה חמימות בחלל", מסכם מיכאלי.

עיצוב דניאל מיכאלי // צילום: שרון צרפתי
עיצוב דניאל מיכאלי // צילום: שרון צרפתי

עיצוב פנים: דניאל מיכאלי
מיקום: מרכז הארץ
גודל: דירה 140 מ"ר גלריה 80 מ"ר גינה כ- 100 מ"ר.
צילום:  שרון צרפתי

לקבלת עדכונים בוואטספ >>> לחצו כאן

לכנס הנדל"ן השנתי | כל בכירי הענף במקום אחד!

שיתוף

כתבות שיכולות לעניין אותך

נשמח לדבר אתך
נגישות