פרסמו אצלנו: *5931

קבוצת העדכונים בוואטסאפ

מגדילים פודקאסט

שלחו לנו דוא״ל

מוטי ויזל: "הדור החדש של רוכשי הדירות כבר לא קונה דירות מהבטן"

בפודקאסט זה, בהנחיית אוהד אסרף מנכ"ל ובעלים של קבוצת ארי מגורים התארח מוטי ויזל   לשיחה על הדור החדש של רוכשי הדירות ולמה דווקא עכשיו לא צריך להמנע מרכישת דירה

מימין: מוטי ויזל // צילום: תמר מצפי | אוהד אסרף // צילום: רז רוגובסקי
מימין: מוטי ויזל // צילום: תמר מצפי | אוהד אסרף // צילום: רז רוגובסקי

ברוכים הבאים ל"מתחדשים ומגדילים", פודקאסט האקטואליה של "מגדילים" – האתר הארצי להתחדשות עירונית. כאן תוכלו להאזין לבכירים בענף ההתחדשות העירונית, אשר מראיינים בעלי מקצוע, יזמים, עורכי דין, בעלי תפקידים ואת כל הגורמים המעורבים בקידום התחדשות עירונית בישראל. ביחד הם מעלים ונוגעים בסוגיות, אתגרים ושאלות בתחום החם של ענף הנדל"ן, ומגישים תשובות למגוון רחב של שאלות המעניינות את כלל השותפים להתחדשות העירונית בישראל – דיירים, רשויות, גופי תכנון, יזמים ועוד.

בפרק החדש של הפודקאסט "מתחדשים ומגדילים", נפגשו לשיחה מרתקת המנחה אוהד אסרף, מנכ"ל קבוצת ארי מגורים מומחה בשיווק דירות למגורים עבור יזמים עם מוטי ויזל, מייסד ומנכ"ל פירמת המחקר והייעוץ האסטרטגי VCELL. 

לדברי ויזל, השוק חווה כיום את "הסערה המושלמת" ונמצא תחת מתקפה חסרת תקדים המורכבת ממגוון גורמים. המציאות הנוכחית כל כך מורכבת, שגם אם חלק אחד בפאזל מקבל פתרון – זה פשוט לא מספיק; לא הפסקת אש, לא חזרת חטופים ואפילו לא ירידת הריבית לבדה ירגיעו את השטח ברגע. אחת הסיבות המרכזיות לכך היא חילופי הדורות בשוק: בני ה-25 עד 35 חושבים אחרת לגמרי. עבורם העולם פתוח, הם שוקלים רילוקיישן או רכישת דירה בחו"ל, וכבר לא מחזיקים בפנטזיה המסורתית של חובת בעלות על דירה. הדור החדש והגמיש ניגש לאירוע בצורה מחושבת וקרה, בוחן כדאיות ריאלית מול שוק ההון, ולא רוכש מהבטן.

למרות שינוי התפיסה הזה, ויזל מדגיש כי השוק עדיין מייצר הזדמנויות ומציע לזוגות הצעירים לא להמשיך לשבת על הגדר. עצת הזהב שלו היא לצאת לשטח, לעשות "שופינג" אצל הקבלנים ולבדוק את הנתונים ללא הרף. השוק דינמי להפליא, ומדי שבוע יזמים מעדכנים נתונים ומציעים הטבות ומבצעי מימון חדשים שחבל לפספס.

פרק 115- אוהד אסרף מארח את מוטי ויזל מייסד ומנכ"ל פירמת המחקר והייעוץ האסטרטגי VCELL.

לקבלת עדכונים בוואטספ >>> לחצו כאן

מכירים מישהו שצריך לקרוא את הפוסט? שתפו אותו. ?

נשמח לדבר אתך
נגישות