פרסמו אצלנו: *5931

קבוצת העדכונים בוואטסאפ

מגדילים פודקאסט

שלחו לנו דוא״ל

דוחפים לביצוע: בתוך שנה מרגע האישור - פינוי בינוי בנתניה ייצא להריסה

אחרי קבלת תוקף לתוכנית פינוי בינוי בן יהודה-סמילנסקי והשבעה, היזמים מכריזים: "תצא לפועל במהלך השנה הבאה"

בן יהודה-סמילנסקי והשבעה נתניה // הדמיה: טטרו שחר אדריכלים
בן יהודה-סמילנסקי והשבעה נתניה // הדמיה: טטרו שחר אדריכלים

הוועדה המקומית לתכנון ובנייה נתניה החליטה לאשר השבוע למתן תוקף את תוכנית ההתחדשות העירונית עם 270 דירות חדשות בנתניה, כך מדווחות החברות תנופה בעיר מקבוצת רם אדרת יחד עם חברת ויקטוריה פול יזמות השותפה בפרויקט.

מדובר במתחם הרחובות בן יהודה 8-14, סמילנסקי 57 והשבעה 3. במסגרת התוכנית יהרסו 6 מבנים ישנים הכוללים 85 דירות ויוקמו 270 דירות חדשות ב- 3 מבני מגורים בני 10 קומות ומגדל מגורים בן 35 קומות, הכולל חזית מסחרית ומוסדות ציבור. תכנון הפרויקט בוצע על ידי טטרו שחר אדריכלים

החברות מציינות כי לתוכנית הוגשה התנגדות אחת אשר נדחתה על ידי הוועדה, שכאמור אישרה את התוכנית למתן תוקף.

ירדן גילן // צילום יוהנס פלטן | הדמיה: טטרו שחר אדריכלים
ירדן גילן // צילום יוהנס פלטן | הדמיה: טטרו שחר אדריכלים

ירדן גילן, מנכ״ל ושותף בחברת תנופה בעיר, מסר כי: "הועדה המקומית בנתניה היא ועדה עצמאית, ולכן התוכנית לא צריכה לעבור לאישור הוועדה המחוזית והחברה מתכננת להתחיל בקרוב בהגשת בקשה להיתר ומעריכה שהתוכנית תצא לפועל במהלך השנה הבאה.

"אישור התוכנית הוא צעד משמעותי בחידוש מרכז נתניה ובהעלאת איכות החיים של תושביה. אני מודה להנהגת עיריית נתניה ולמנהלת ההתחדשות העירונית על עבודה מקצועית שסייעה רבות בקידום התוכנית לטובת בעלי הדירות הקיימים ולתושבי הסביבה. כחברה יזמית ומבצעת אנחנו  מחויבים להוביל את הפרויקט במקצועיות, בשקיפות ובדאגה מלאה לדיירים הקיימים והעתידיים".

לקבלת עדכונים בוואטספ >>> לחצו כאן

מכירים מישהו שצריך לקרוא את הפוסט? שתפו אותו. ?

נשמח לדבר אתך
נגישות