דף הבית > פינוי בינוי > רמלה: הדיירים בחרו יזם ופרויקט פינוי בינוי חדש הכולל 360 דירות יוצא לקידום
אילוסטרציה // depositphotos
רמלה: הדיירים בחרו יזם ופרויקט פינוי בינוי חדש הכולל 360 דירות יוצא לקידום
חברת גרופית נבחרה במכרז דיירים לקדם את הפרויקט, שבמסגרתו צפויים להיהרס ארבעה מבנים ברחוב וילנה, הכוללים 80 דירות ישנות. המטלות הציבוריות יכללו מבני ציבור והתמורות לדיירים יעמדו על 12 מ"ר להקמת ממ"ד
חברת גרופית מדווחת כי נבחרה במכרז דיירים לקדם פרויקט פינוי בינוי חדש ברחוב וילנה בעיר רמלה. מדובר במקבץ הבניינים 3-5-7 וכן בניין מספר 4 ברחוב. "הדיירים הודיעו לאחרונה לחברת גרופית כי נבחרה להיות החברה היזמית והמבצעת בפרויקט. החברה כעת פועלת מול מחלקת ההנדסה העירונית לקידום תב"ע (תוכנית בניין עיר) חדשה", כך נמסר מהחברה. כיום קיימים ברחוב וילנה 7-5-3 בניינים נמוכים שבהם 15 דיירים ובוילנה 4 בניין רכבת ובו 35 דירות. על פי התוכנית המוצעת, מתכננת החברה להרוס את ארבעת המבנים הקיימים, שבהם 80 דירות סך הכל, ולבנות במקומם חמישה בניינים בגבהים שונים של 7-21 קומות, שיכללו בסך הכל 360 דירות. בחברה מציינים כי על פי הצעה לדיירים, במסגרת הפרויקט יקבלו הדיירים הקיימים דירה חדשה עם תוספת של 12 מ"ר כאשר שטח התוספת כולל ממ"ד, מרפסת, חניה תת קרקעית וכן מחסן. במסגרת המטלות הציבוריות של הפרויקט תבנה החברה מעונות יום וגני ילדים לקהילה. אדריכל הפרויקט הוא יוני פיק ממשרד פיק אדריכלים.
עמיר רחלבסקי מנכל ובעלי חברת גרופית| צילום: רפי קורן
עמיר רחלבסקי, מנכ"ל ובעלי חברת גרופית, מסר כי: "החברה שמחה לקבל את הודעת הדיירים על הבחירה בנו, ואנו פועלים כעת לקדם את הפרויקט. התחדשות עירונית היא הפתרון הנכון להוספת יחידות דיור במרכז הארץ, היא מספקת דירות חדשות למשפרי דיור וזוגות צעירים, ודירות חדשות, גדולות ומשודרגות לדיירים הקיימים אשר גרים כיום במבנים ישנים שאינם בטיחותיים במקרה של רעידות אדמה או התקפה ביטחונית". על פי נתוני החברה, ברמלה מקודמות כיום בעיר 10,000 יחידות דיור במתחמי התחדשות עירונית במסגרת הוועדה המחוזית והותמ"ל וכן, תכנית אב לשכונת בן גוריון ותוכנית עירונית להתחדשות עירונית.
חברת מגדילים – הפורום הישראלי להתחדשות עירונית בע"מ 515749935 רואה חשיבות עליונה בהנגשת אתרי אינטרנט לאנשים עם מוגבלויות ועל ידי כך מאפשרת לגולשים לגלוש ביתר קלות ונוחות באתר החברה. בניית אתר סוגו נוצרה מדפי תוכן ושירותים שונים הדורשים הנגשה לאנשים עם מוגבלויות. חברת סוגו, משקיעה משאבים רבים, על מנת שהחומרים באתר יונגשו בצורה ברורה וקלה למשתמשים בעלי המוגבלויות השונות.
תהליך הנגשת אתרים או בשמו היותר מוכר נגישות אתרי אינטרנט כולל :
ניווט פשוט בדפי האתר בעזרת המקלדת בלבד
תצוגה ברורה של רכיבי האתר
אפשרות לשינוי גודל הגופן בשתי רמות A, AA, בכל דפי האתר
התאמה לדפדפנים שונים
התאמה לעבודה ברזולוציות שונות – ריספונסיבי
כבדי ראייה- ביטול צבעים והפיכת הצבעים לשחור לבן
כבדי ראייה- חדות וכהות הנראות
כבדי ראייה- חדות ובהירות הנראות
הפסקת הבהובים- כפתורים מהבהבים, תמונות קופצות או כל תזוזה באתר.
פונט קריא- מחליף את הפונט לפונט אחיד לאורך כל האתר
הדגשת קישורים- מדגיש בעזרת קו סימון את הקישורים באתר
רמת הנגישות באתר מגדילים על פי החוק הנדרש הינה רמה 2 AA
סייגים לנגישות:
במידה ומכל סיבה שהיא הדף בו צפיתם אינו הונגש לשביעות רצונכם ואו מכל סיבה שהיא מצאתם לנכון לדווח לנו כי הדף אינו עומד בתקן הנקבע על פי חוק, אנו מתנצלים על כך ונשמח לתקן זאת במידי.
נשמח לענות על כל שאלה ולקבל כל הערה בנושא נגישות, בכתובת הבאה: [email protected]