בת ים: אושרה תב"ע לפרויקט עירוב שימושים חדש
הפרויקט האמור ממוקם על שטח של כשישה דונם והוא כולל 225 יח"ד ו- 20 אלף מ"ר למשרדים ומסחר ברובע העסקים בת ים
הפרויקט האמור ממוקם על שטח של כשישה דונם והוא כולל 225 יח"ד ו- 20 אלף מ"ר למשרדים ומסחר ברובע העסקים בת ים
קבוצת צרפתי שמעון מדווחת כי הוועדה המחוזית לתכנון ובנייה אישרה תב"ע (תוכנית בניין עיר), המאפשרת לה להתחיל בהקמת פרויקט מגורים מעורב שימושים ברחוב האורגים בבת-ים.
כזכור, החברה רכשה קרקע בשטח של כ-6 דונם בשלושה מגרשים סמוכים לשם הקמת הפרויקט בתמורת כוללת של 130 מיליון שקל.
הפרויקט יכלול כ- 225 יחידות דיור בשני מגדלים בגובה של 30 קומות ושטחי משרדים ומסחר של כ- 20 אלף מ"ר בבניין נוסף. על התכנון אחראי משרד משה צור אדריכלים.
אבי צרפתי, מנכ"ל משותף בקבוצת צרפתי: "אנו שמחים על קבלת האישור לתב"ע בוועדה המחוזית וצפויים להתחיל בקרוב בהקמת הפרויקט. אנו מאמינים מאוד בעיר בת-ים, היא עוברת תנופת בנייה ופיתוח משמעותית ומשנה לגמרי את פניה. בימים אלה אנו מקדמים פרויקט מגורים נוסף בשכונת פארק הים החדשה, הכולל כ-600 יחידות דיור".
לקבלת עדכונים בוואטספ >>> לחצו כאן