עסקאות בתל אביב: "הביקוש נשאר יציב ולעיתים אף מתחזק"
גם בזמן המלחמה – הרוכשים מוכנים לשלם 6 מיליון שקל לדירת שני חדרים בלב תל אביב
גם בזמן המלחמה – הרוכשים מוכנים לשלם 6 מיליון שקל לדירת שני חדרים בלב תל אביב
במרכז תל אביב נחתמו בימים האחרונים עסקאות למכירת דירות במחירים של עד 6 מיליון שקל , כך עולה משלוש עסקאות שבוצעו בפרויקטים של יובלים סיטי בוי, במהלך חודש מרץ, אחרי פרוץ מלחמת שאגת הארי.
בפרויקט אלנבי 100 בפינת אלנבי–מונטיפיורי, נחתמה לפני כשבוע, לאחר פרוץ המלחמה אם איראן, עסקה בה נמכרה דירת שני חדרים בשטח 61 מ״ר, עם מרפסת בשטח 6.5 מ״ר, הכוללת חניה ומחסן, בתמורה לכ- 6.03 מיליון שקל, המשקף מחיר של כ-94 אלף שקל למ״ר, כאשר מועד האיכלוס הצפוי הוא בעוד כשנה.
בפרויקט בן יהודה 105 נחתמה גם כן במהלך השבוע האחרון, עסקה למכירת דירת שלושה חדרים בשטח 78.7 מ״ר, עם מרפסת בשטח 14.95 מ״ר במחיר של 7.04 מיליון שקל, המשקף כ81.7 אלף שקל למ״ר. האכלוס צפוי בעוד כשלוש שנים.
עסקה נוספת נחתמה בסוף פברואר, בפרויקט הרצל 91, לדירת שני חדרים בשטח 49.4 מ״ר עם מרפסת של 6.9 מ״ר, בקומה הרביעית, תמורת 3.69 מיליון שקל, כ-69.8 אלף שקל למ״ר. האכלוס צפוי בדצמבר 2026.
רן בלינקיס, בעלי יובלים סיטי בוי, מסר כי: "למרות המלחמה עם איראן ואי הוודאות בשנתיים וחצי האחרונות, קיימת רמת ביקושים גבוהה במרכז תל אביב, במיוחד במיקומים כמו אלנבי ופלורנטין שמושכים קהלים מגוונים. אנו רואים שרוכשים מסתכלים כבר על היום שאחרי ומבינים את הערך המוסף הגבוה בתל אביב גם למגורים וגם להשקעה. הביקוש נשאר יציב ולעיתים אף מתחזק בפרויקטים יוקרתיים ואיכותיים. בסופו של דבר, מי שמאמין בעיר ובמיקומים המרכזיים שלה, בוחר לפעול גם בתקופות מאתגרות".
לקבלת עדכונים בוואטספ >>> לחצו כאן
מכירים מישהו שצריך לקרוא את הפוסט? שתפו אותו. ?