banner
הריסת בניינים ישנים בשכונת בורוכוב בגבעתיים // צילום: רם-מוגרבי-ארדיטי
הריסת בניינים ישנים בשכונת בורוכוב בגבעתיים // צילום: רם-מוגרבי-ארדיטי

הפנטהאוזים של רחוב בורוכוב – יצא להריסה פרויקט תמ"א 38/2 בגבעתיים

במסגרת הפרויקט נהרסות 12 דירות ותיקות, שבמקומם ייבנו 29 דירות חדשות

קבוצת רם-מוגרבי-ארדיטי מדווחת על יציאה לביצוע הריסה בפרויקט תמ"א 38/2 – הריסה ובנייה מחדש, ברחובות בורוכוב 38 ומורדי הגטאות 17, בשכונת בורוכוב בגבעתיים.
במסגרת הפרויקט נהרסות 12 דירות ותיקות בשני בניינים ישנים בני שתי קומות, שבמקומם ייבנו 29 דירות חדשות בשני בניינים בני 6 קומות. בעלי הדירות הוותיקים יקבלו בתמורה דירות מרווחות של 100-120 מ"ר בתוספת מרפסות שמש.  

פרויקט היוקרה בשכונת בורוכוב בגבעתיים // הדמיה: סטודיו אור
פרויקט היוקרה בשכונת בורוכוב בגבעתיים // הדמיה: סטודיו אור

הדירות שיוצאות לשיווק בשוק החופשי כוללות מיני-פנטהאוזים של 5-6 חדרים בשטח של כ-155 מ"ר, בתוספת 30 מ"ר מרפסות; דירות גן עם גינות צמודות של עד 100 מ"ר ו-2 דירות פנטהאוז בשטח של כ-200 מ"ר במפלס אחד, בתוספת כ-200 מ"ר מרפסות לכל פנטהאוז. מתכנני הפרויקט הם משרד בר אוריין אדריכלים ומשרד רבין אדריכלים. 

מיני-פנטהאוזים בפרויקט בורוכוב בגבעתיים// הדמיה: סטודיו אור
מיני-פנטהאוזים בפרויקט בורוכוב בגבעתיים// הדמיה: סטודיו אור

מרק גרינברג, מנהל השיווק של החברה, מסר כי: "זהו פרויקט חדש נוסף של הקבוצה מבין שורה של פרויקטים אותם תתחיל בשנה הקרובה, במקביל לביצועם בימים אלו של 12 פרויקטים בתל אביב ובשכונת גליל ים החדשה בהרצליה".

לקבלת עדכונים בוואטספ >>> לחצו כאן

שיתוף

כתבות שיכולות לעניין אותך

נשמח לדבר אתך
נגישות