רצה למרחקים ארוכים - חברת אזורים נותנת חסות לראשונה למרתון ירושלים 2026
מתחם מנוחה ענק ופרויקט חברתי מרגש – אזורים נותנת חסות למרוץ הפופולרי. המנכ"ל עדי דנה: "זכות ללוות אירוע מרכזי בעיר שאנחנו שותפים לבנייתה"
מתחם מנוחה ענק ופרויקט חברתי מרגש – אזורים נותנת חסות למרוץ הפופולרי. המנכ"ל עדי דנה: "זכות ללוות אירוע מרכזי בעיר שאנחנו שותפים לבנייתה"
עולם הנדל"ן פוגש את מסלול הריצה: חברת אזורים נכנסת לראשונה כנותנת חסות מרכזית במרתון ירושלים, שיציין השנה 15 שנים להיווסדו. באירוע השקה חגיגי שנערך השבוע באצטדיון האתלטיקה בגבעת רם, נחשפו הפרטים על מעורבות החברה באירוע הספורט הגדול, שיתקיים ביום שישי, ה-27 במרץ 2026.
מעבר לשילוט ולנוכחות המיתוגית המתבקשת, באזורים החליטו לצקת תוכן חברתי לחסות תחת הכותרת "מעבירים את זה הלאה". מדובר ביוזמה השואבת השראה ממרוצים גדולים בעולם: הרצים נוהגים להגיע לקו הזינוק עם שכבות לבוש עליונות ולהסירן רגע לפני היציאה לדרך. אזורים תאסוף את כל הבגדים שיושארו במכוון על ידי הרצים והתרומות מיועדות לאגודה לקידום החינוך בירושלים.
בנוסף ליוזמה החברתית, החברה תקים עבור אלפי המשתתפים מתחם מנוחה ייעודי המשתרע על פני כ-300 מ"ר, שיעמוד לרשות הרצים במהלך יום המרוץ.
עדי דנה, מנכ"ל חברת אזורים, התייחס בדבריו במסיבת העיתונאים לקשר העמוק שבין החברה לעיר: "ירושלים היא עיר שנבנית לאורך דורות ומשלבת עומק היסטורי עם תנופה מתחדשת. מרתון ירושלים משקף את הרוח הזו". דנה הוסיף כי עבור החברה מדובר בזכות להיות שותפה לבנייתה ולהתחדשותה של ירושלים לאורך השנים וללוות אירוע מרכזי מסוגו המארח רצים מהארץ ומהעולם.
לקבלת עדכונים בוואטספ >>> לחצו כאן
מכירים מישהו שצריך לקרוא את הפוסט? שתפו אותו. ?