מנרב נכנסת כשותפה לפרויקט התחדשות של חברת אנשי העיר בתמורה לכ-32 מיליון שקל
צפי ההכנסות מהפרויקט שבשכונת יד אליהו, מוערך בכמיליארד שקל. אורי אריסון, מנכ"ל מנרב נדל"ן: "יש יתרון לחברות בעלות איתנות פיננסית ויכולות ביצוע"
צפי ההכנסות מהפרויקט שבשכונת יד אליהו, מוערך בכמיליארד שקל. אורי אריסון, מנכ"ל מנרב נדל"ן: "יש יתרון לחברות בעלות איתנות פיננסית ויכולות ביצוע"
קבוצת מנרב מדווחת שהיא נכנסת כשותפה לפרויקט פינוי בינוי ברחוב לה גוארדיה 35-45 בשכונת יד אליהו בתל אביב, במסגרת עסקה עם חברת אנשי העיר מקבוצת רוטשטיין.
במסגרת ההסכם, מנרב תרכוש 49% מהזכויות וההתחייבויות של אנשי העיר בפרויקט, בתמורה ל-32 מיליון שקל.
כמו כן תעביר מנרב 49% מזכויותיה בפרויקט תמ״א 38 (הריסה ובנייה מחדש) ברחוב אבן גבירול 117-119 בתל אביב, שבו כבר הושג הרוב הנדרש של חתימות הדיירים, וכן הוגשה בקשה להיתר בנייה.
הפרויקט בלה גוארדיה כולל הריסה של המבנים הקיימים והקמת מתחם מגורים חדש בהיקף של כ-420 יחידות דיור, מהן כ-300 דירות לשיווק בשוק החופשי וכ-120 דירות לבעלי הזכויות, לצד שטחי ציבור. על פי הדיווח, על המקרקעין חלה תכנית בניין עיר מאושרת, תכנית העיצוב אושרה בוועדה המקומית והיזמים מקדמים הגשת הבקשות להיתרי בנייה. היקף הכנסות הפרויקט מוערך במעל למיליארד שקל (לא כולל מע"מ) ותחילת הבנייה מתוכננת למהלך 2027.
לפי ההסכמות בין הצדדים, סוכם כי למנרב בנייה תהא זכות ראשונים לשמש כקבלן המבצע של פרויקט לה גאוורדיה בעוד לאנשי העיר זכות ראשונים בביצוע הפרויקט באבן גבירול.
אורי אריסון, מנכ"ל מנרב נדל"ן: "התקופה הנוכחית מבליטה את היתרון של חברות בעלות איתנות פיננסית ויכולות ביצוע, ויוצרת הזדמנויות. ההשקעה שלנו בפרויקט הינה חלק מכוונת מנרב להרחיב את פעילות מגזר המגורים באזורי ביקוש, וטומנת בחובה פוטנציאל לרווחיות ותשואה גבוהה על ההון".
רון חן, מנכ"ל ובעלים אנשי העיר: "שת"פ עם קבוצת מנרב מאפשר לחברה הצפת ערך משמעותית והגדלה משמעותית של ההון העצמי, תוך מימוש האסטרטגיה של החברה לשיתופי פעולה עסקיים עם חברות מובילות בשוק הנדל"ן. שיתוף פעולה זה ואחרים המתוכננים בקרוב יאפשרו לחברה להוציא לפועל עשרות פרויקטים של התחדשות עירונית בשנים הקרובות תוך שמירה על סטנדרטים גבוהים של בנייה ועליית ערך לבעלי הדירות".
לקבלת עדכונים בוואטספ >>> לחצו כאן
מכירים מישהו שצריך לקרוא את הפוסט? שתפו אותו. ?