פרסמו אצלנו: *5931

קבוצת העדכונים בוואטסאפ

מגדילים פודקאסט

שלחו לנו דוא״ל

פנטהאוז על פארק הירקון נמכר בכ-25 מיליון שקל

זוג מקומי רכש את הפנטהאוז בפרויקט תמ"א 38/2 שנמצא לפני הריסה. היזם אילי בר על הביקושים בשוק היוקרה: "בעיקר מצד בכירי הייטק ומצמצמי דיור בשיא הקריירה"

בני דן 20-22 אקו סיטי תל אביב // הדמיה: Itstudio
בני דן 20-22 אקו סיטי תל אביב // הדמיה: Itstudio

שוק דירות היוקרה בתל אביב לא עוצר: חברת אקו סיטי מדווחת על עסקה למכירת פנטהאוז בפרויקט התחדשות עירונית ברחוב בני דן 22 תמורת 24,900,000 שקל. 

הפנטהאוז ממוקם בקומה השישית והאחרונה וחולש על פני קומה שלמה. הדירה משתרעת על שטח של 217 מ"ר, לצד 66 מ"ר של מרפסות בחזית ובעורף עם נוף פתוח לפארק הירקון. העסקה כוללת מפרט פרמיום מלא, ובין היתר מעלית הנכנסת ישירות לדירה, מטבח חוץ מאובזר מחברות עילית, שתי חניות רגילות ומחסן. "לרוכשים, זוג מקומי המכיר היטב את הסביבה, הוענק ליווי של מעצב אישי לאורך כל תקופת הבנייה", כך נמסר.

הדמיה של סלון הפנטהאוז // הדמיה: MOD
הדמיה של סלון הפנטהאוז // הדמיה: MOD

הפרויקט, העונה לשם המסחרי SOZO  ממוקם ברחוב בני דן 20-22 ועבודות ההריסה יחלו בסוף החודש, ויימשכו כשבועיים, כאשר חברת אקו סיטי משמשת כחברה יזמית וכחברה קבלנית מבצעת. הפרויקט, שקודם במסלול תמ"א 38/2 של כולל הריסה של שני בניינים קיימים ובהם 20 דירות, שבמקומם יוקמו שני בניינים, בני 6 קומות עם 36 דירות.

"מחיר העסקה, בחישוב המשקלל את שטחי הדירה והמרפסות, עומד על כ-100 אלף שקל למ"ר, לעומת מחירים ממוצעים של כ-76 אלף שקל למ"ר שנרשמו לאחרונה ברחוב בני דן", כך נמסר מהחברה. עוד על פי הנתונים, החברה מכרה עד כה בפרויקט בני דן 54-56 שני פנטהאוזים בשטח כולל של 276 מ"ר תמורת כ-28.2 מיליון שקל ברמת מעטפת וכן, שתי דירות שאוחדו ליחידה אחת בבני דן 22 בשטח 194 מ"ר תמורת כ-15.2 מיליון שקל. 

אילי בר // צילום: שניר לוי
אילי בר // צילום: שניר לוי

"שוק היוקרה בתל אביב ממשיך להיות פעיל מאוד, ורוכשים שמוצאים את הנכס הנכון עבורם סוגרים עסקאות" אומר אילי בר, בעלים ומנכ"ל משותף באקו סיטי, "אנחנו רואים בעיקר בכירי הייטק ומצמצמי דיור בשיא הקריירה, שמחפשים לא רק דירה אלא איכות חיים עירונית, ולכן הביקוש מתמקד בפרויקטי בוטיק איכותיים במיקומים חזקים. כמו כן, בתקופה שבה הוודאות היא שיקול מרכזי בהחלטת רכישה, יש גם משמעות לכך שהחברה היזמית היא הקבלן המבצע ומעניקה לרוכשים ביטחון לאורך התהליך". 

לקבלת עדכונים בוואטספ >>> לחצו כאן

מכירים מישהו שצריך לקרוא את הפוסט? שתפו אותו. ?

נשמח לדבר אתך
נגישות