"הגיעו כשהם עייפים": אחרי שנים של ניסיון לקדם את מתחם רמת הגולן בחולון, הדיירים הגיעו לרוב הדרוש
התוכנית מציעה לבנות 62 דירות חדשות; התמורות לדיירים עומדות על תוספת של 15 מ"ר והיתר הבנייה צפוי להתקבל בתוך שלוש שנים
התוכנית מציעה לבנות 62 דירות חדשות; התמורות לדיירים עומדות על תוספת של 15 מ"ר והיתר הבנייה צפוי להתקבל בתוך שלוש שנים
מתחם פינוי בינוי ברחוב רמת הגולן בחולון הגיע לרוב הדרוש של חתימות בקרב בעלי הדירות, זאת "לאחר שנים ארוכות שבהן ניסו הדיירים במתחם לקדם את הפרויקט ללא הצלחה". כך נמסר ממשרד עמית פולק מטלון, שייצג את הדיירים.
במסגרת הפרויקט תקודם תוכנית להתחדשות עירונית, המציעה להרוס את הבניינים שברחוב רמת הגולן 5, 7 ו-9, אשר כוללים 18 יחידות דיור, ובמקומם מוצע לבנות 62 דירות חדשות בבניין בן 10. שטח התוכנית כ־1,220 מ"ר והיא ממוקמת בקרבה לקו הירוק של הרכבת הקלה ולמערכת המטרו.
במסגרת ההסכם עם החברה היזמית, הדיירים הוותיקים יקבלו תוספת של 15 מ"ר לשטח הדירה הנוכחית כולל ממ"ד וכן, תוספת של מרפסת בשטח של 12 עד 15 מ"ר והשתתפות בתשלום דמי הניהול של הבניין החדש למשך חמש שנים. "הדיירים הגיעו אלינו לאחר תקופה ארוכה של ניסיונות לקדם את הפרויקט, כשהם עייפים מהתהליך וזקוקים לליווי מקצועי, מדויק ואמין שיסייע להם להתקדם", מסבירה עו"ד רויטל סולוביי ממשרד עמית פולק מטלון, "היה לנו חשוב לבנות עבורם תהליך נכון, לייצר תחרות אמיתית בין יזמים, ולוודא שהם מקבלים את המענה הטוב ביותר האפשרי, ואכן התקבלו הצעות מגורמים יזמיים מכובדים, וכבר בכנס הדיירים הראשון הושג הרוב הנדרש. זאת הוכחה לכך שליווי נכון יכול לייצר תוצאה משמעותית גם בפרויקטים מורכבים ומאתגרים".
בקבוצת אוליצקי, החברה היזמית, מסרו כי הצפי לקבלת היתר הוא בשנת 2029. אייל שריפי, מנהל פרויקטים, אמר כי: "השגת הרוב הדרוש בפרויקט היא אבן דרך משמעותית בתהליך. הנציגות בפרויקט זה היא שותפה אמיתית לדרך. יש כאן אנשים מעורבים שאכפת להם מהפרויקט ומהשכנים שלהם, שואלים את השאלות הנכונות ורוצים להבין כל שלב. נוצר שיח מצוין שמאפשר לכולנו לעבוד בצורה עניינית, פתוחה ויעילה. אנחנו מתרגשים לצאת לדרך שבסופה יזכו הדיירים לדירות חדשות וממוגנות, שישנו את איכות חייהם מן הקצה לקצה".
את הפרויקט מתכנן משרד קון וסרמן אדריכלים.
לקבלת עדכונים בוואטספ >>> לחצו כאן
מכירים מישהו שצריך לקרוא את הפוסט? שתפו אותו. ?