אין תחליף לתקשורת אישית עם בעלי הדירות
כיצד ניתן לתקשר עם בעלי הדירות בפרויקטים להתחדשות עירונית ואילו כלים מומלצים במיוחד? // דעה אישית
כיצד ניתן לתקשר עם בעלי הדירות בפרויקטים להתחדשות עירונית ואילו כלים מומלצים במיוחד? // דעה אישית
תמונה: קארין קורן // יחצ
מאת: קארין קורן, בעלים ומנכ"ל משותף ב"פסיפס – יוצרים התחדשות עירונית"
הפסיפס האנושי בפרויקט התחדשות עירונית מורכב ממגוון רחב מאד של אנשים, אוכלוסייה מבוגרת, צעירה, משקיעים, עולים חדשים, אנשים במעמד סוציואקונומי גבוה או נמוך ועוד. קיבוץ גלויות של ממש. על מנת שהפרויקט אותו כלל הצדדים רוצים לקדם – יצליח, חשוב לשמור את כולם בתוך התהליך, בפתיחות ושקיפות מלאה.
"הם בעלי הקרקע"
הנקודה הראשונה שחשוב להפנים היא שהם בעלי הקרקע, אם בעסקה רגילה יזם רוכש קרקע, בעסקת התחדשות עירונית יזם עושה שיתוף פעולה עם בעלי הקרקע לצורך מימוש הפרויקט!
שמירה על קשר רציף עם בעלי הדירות ועדכונם בתהליך יכול להיעשות במספר דרכים:
אין תחליף לשיחות האישיות
היות שמדובר באוכלוסייה מגוונת אנו תמיד מציעים להשתמש בכל הכלים העומדים לרשותנו כאשר דרכי ההתקשרות המועדפות עלינו, הן השיחות האישיות והאפליקציה.
האפליקציה למעשה מאגדת בתוכה מכתבי עדכון או מסמכים על הפרויקט שאנו מעוניינים להעביר לבעלי הדירות, הם מקבלים את העדכונים דרך האפליקציה ב- SMS או בדוא"ל, יש לנו אפשרות לכתוב להם עדכונים כטקסט ולהציג להם על גבי רכבת את השלב בו אנו נמצאים, איזה שלבים עברנו ומהם השלבים הבאים. כמו-כן, האפליקציה היא דו כיוונית ובעלי הדירות משתמשים בה ע"מ לכתוב לנו שאלות או בקשות.
לא משנה באיזה כלי תבחרו, חשוב לזכור:
ליזום קשר הוא המפתח להצלחה!
מנקודת מבטו של יזם, תפקידה של החברה הוא קודם כל לתת שירות מעולה לבעלי הדירות, השותפים בעסקה. האמצעים הטכנולוגיים בשילוב שירות אישי מאפשרים לעדכן את בעלי הדירות בזמן אמת, באופן שוטף ומלא בכל שלב בתהליך, לשמוע את דעתם ולקבל, יחד עמם, החלטות קרדינליות לאורך הדרך.
שיתוף בעלי הדירות, השקיפות המלאה והעדכון השוטף בזמן אמת מסירים את החסמים והמתח הטבעי הקיים בין יזם לבעלי דירות ומאפשר להם להיות שותפים לדרך ולהחלטות המתקבלות, להירתם ולקחת אחריות על הצלחת הפרויקט.
לקבלת עדכונים בוואטספ >>> לחצו כאן