דף הבית > חדשות > מכרז לפיתוח תשתיות לבניית 1,400 יח"ד ב"מחיר מטרה" בנוף הגליל
הדמיה: ניר קוץ אדריכלים
מכרז לפיתוח תשתיות לבניית 1,400 יח"ד ב"מחיר מטרה" בנוף הגליל
הפרויקט ממוקם בשכונת "מול תבור" ומציע דירות בתוכנית "מחיר מטרה", מתוכן 276 יח"ד לשכירות ארוכת טווח. רונן פלוט, ראש העיר: "יש לנו בביצוע ובתכנון למעלה מ – 8000 יח"ד. על כל בית שמשווק בעיר יש לא פחות משישה מתמודדים, הביקוש עצום"
תכנית שכונת מורדות צפונים, בשכונת "מול תבור" שבנוף הגליל, לבניית כ-1,400 יח"ד בשטח של 645 דונם מתקדמת לקראת ביצוע, זאת לאחר שמשרד הבינוי והשיכון פרסם מכרז לביצוע עבודות הפיתוח והתשתיות בשכונה. בחודש יוני הקרוב צפויה להתפרסם ההגרלה לזכאים ב"מחיר מטרה" לדירות בשכונה.
השכונה החדשה בנוף הגליל מיועדת לזוגות צעירים ומשפחות, ממוקמת בשטח פתוח, בתפר שבין השכונה הקיימת לחורש הטבעי העוטף את השכונה מצפון וממזרח. צפיפות הבינוי עומדת על כ-14 יח"ד לדונם, לצד שטחי מסחר, פארק שכונתי ומבני ציבור.
בעירייה תומכים בתוכנית ופועלים לקדם אותה לכדי ביצוע. "בבסיס החזון התכנוני של השכונה נמצא שילובה של סביבת מגורים עירונית בקרבת שמורת הטבע, תוך שמירה על פיתוח בר קיימא, שמירה על ערכי טבע ואיזון בין מגורים לשטחי יער וטבע", מציינים בעירייה, ומוסיפים כי: "שכונת המגורים החדשה ממוקמת בסמוך לשדרה המרכזית בעיר (מעלה יצחק) ותחנת הרכבת הקלה המתוכננת באזור. מיקום זה יאפשר לתושביה נגישות גבוהה לכל חלקי העיר ולמערכת התחבורה האזורית.
בנוסף, ברחוב המרכזי ישולבו נק' תצפית ועצירה אל הנוף, ממשק לשטחים ציבוריים פתוחים ומבני הציבור , שביל אופניים ומעברים אנכיים המחברים לשבילי הטיול והחורשות הקיימות".
רונן פלוט, ראש העיר, מסר כי: "1500 בתים נבנים בימים אלה ב- 7 פרויקטים השונים בכל חלקי העיר ובנוסף יוצאים לשיווק בימים אלה 1400 יח"ד בפרויקט "מול תבור" מרביתן ב"מחיר מטרה" ובתוכם 276 יח"ד בתכנית "דירה להשכיר". בסך הכל בביצוע ובתכנון למעלה מ – 8000 יח"ד. על כל בית שמשווק בעיר יש לא פחות משישה מתמודדים, ביקוש העצום הוא לא רק בקרב תושבי העיר אלא גם בני ובנות העיר שנאלצו לעזוב אותה בעשורים האחרונים וכעת מבקשים לחזור וכן זוגות צעירים מהמרכז המבקשים דיור מוזל ואיכות חיים".
חברת מגדילים – הפורום הישראלי להתחדשות עירונית בע"מ 515749935 רואה חשיבות עליונה בהנגשת אתרי אינטרנט לאנשים עם מוגבלויות ועל ידי כך מאפשרת לגולשים לגלוש ביתר קלות ונוחות באתר החברה. בניית אתר סוגו נוצרה מדפי תוכן ושירותים שונים הדורשים הנגשה לאנשים עם מוגבלויות. חברת סוגו, משקיעה משאבים רבים, על מנת שהחומרים באתר יונגשו בצורה ברורה וקלה למשתמשים בעלי המוגבלויות השונות.
תהליך הנגשת אתרים או בשמו היותר מוכר נגישות אתרי אינטרנט כולל :
ניווט פשוט בדפי האתר בעזרת המקלדת בלבד
תצוגה ברורה של רכיבי האתר
אפשרות לשינוי גודל הגופן בשתי רמות A, AA, בכל דפי האתר
התאמה לדפדפנים שונים
התאמה לעבודה ברזולוציות שונות – ריספונסיבי
כבדי ראייה- ביטול צבעים והפיכת הצבעים לשחור לבן
כבדי ראייה- חדות וכהות הנראות
כבדי ראייה- חדות ובהירות הנראות
הפסקת הבהובים- כפתורים מהבהבים, תמונות קופצות או כל תזוזה באתר.
פונט קריא- מחליף את הפונט לפונט אחיד לאורך כל האתר
הדגשת קישורים- מדגיש בעזרת קו סימון את הקישורים באתר
רמת הנגישות באתר מגדילים על פי החוק הנדרש הינה רמה 2 AA
סייגים לנגישות:
במידה ומכל סיבה שהיא הדף בו צפיתם אינו הונגש לשביעות רצונכם ואו מכל סיבה שהיא מצאתם לנכון לדווח לנו כי הדף אינו עומד בתקן הנקבע על פי חוק, אנו מתנצלים על כך ונשמח לתקן זאת במידי.
נשמח לענות על כל שאלה ולקבל כל הערה בנושא נגישות, בכתובת הבאה: [email protected]