דף הבית > פינוי בינוי > עיריית רמלה רצה: מקדמת כ-550 דירות חדשות במתחם פינוי בינוי למגורים ומסחר
הדמית הפרויקט// עדי בואנו, מנו אדריכלים
עיריית רמלה רצה: מקדמת כ-550 דירות חדשות במתחם פינוי בינוי למגורים ומסחר
מנהלת ההתחדשות העירונית ברמלה מדווחת כי חברת קונטמפו נדל"ן נבחרה לקדם תוכנית פינוי בינוי בהיקף של כ-550 יח"ד ו-9,000 מ"ר מסחר ותעסוקה בסמוך למגדל המים המיתולוגי בעיר. היקף ההשקעה מוערך בכ-800 מיליון שקל
עיריית רמלה, באמצעות המנהלת להתחדשות עירונית, הציגה השבוע תוכנית פינוי בינוי רחבת היקף, הממוקמת בסמוך למגדל המים בשכונת נווה יהונתן, בתחום הרחובות יהודה שטיין ולוי אשכול. את התוכנית מקדמת חברת קונטמפו נדל"ן מבית חיזוק ובינוי, שנבחרה במכרז דיירים והיא מציעה הקמת 4 מגדלים בני 19 קומות כל אחד, לצד שטחי מסחר ותעסוקה בשלוש הקומות התחתונות וכן, שני מגדלים נוספים בני 20 קומות, שיכללו בסך הכל כ-550 יח"ד. במסגרת התכנית ייהרסו 3 בנייני רכבת ו-19 מבנים צמודי קרקע ישנים, שכוללים בסה"כ 99 יח"ד על שטח של 11 דונם. הפרויקט בתכנון משרד מנו אדריכלים. בחברת קונטמפו נדל"ן, מציינים כי שטחי המגורים בפרויקט יוכפלו פי עשרה, מ-5,040 מ"ר לכ-50,000 מ"ר, ויתווספו להם שטחי מסחר ותעסוקה בהשקעה של יותר מ-800 מיליון שקל.
בחברה מציינים עוד כי קידום התוכנית מנוהל בהובלת המנהלת העירונית להתחדשות עירונית ומעריכים כי הדבר יוביל לקיצור זמן לקבלת היתר הבניה ולביצוע הפרויקט צפוי להתקצר משמעותית. בהיבט התחברותי, המתחם ישורת על ידי תחנת רכבת קלה סמוכה שברחוב יהודה שטיין ותחנת מטרו עתידית במרחק של כחמש דקות הליכה.
ראש העיר רמלה מיכאל ווידל עם שחר רז ועדי נחום | צילום: איציק בירן
ראש העיר רמלה, מיכאל וידל אמר, באירוע החשיפה כי: "מדובר באחד מכמה פרויקטים גדולים בתחום ההתחדשות העירונית ברמלה, שמעוררת עניין בזכות מיקומה האסטרטגי במרכז ותנופת הפיתוח שלה. המנהלת להתחדשות עירונית מבטיחה את התמורה לתושבים ומסייעת לנו לחדש את האזורים הוותיקים ביעילות. זה יתרון גדול שהיזם הנבחר הוא בן העיר, רמלאי תמיד נשאר רמלאי, יהיה לו יותר חשק לעשות טוב לעיר שלנו וזה הדדי".
שחר רז, בעלי חברת קונטמפו נדל"ן, אשר נולד וגדל בעיר רמלה, אמר: "אני מודה לתושבים, למנהלת ולראש העיר על האמון ונרגש לחדש את האזור הוותיק והמרכזי ברמלה. כבן העיר שבונה בערים רבות, זו סגירת מעגל בעבורי והפרויקט הזה מסמל את החשיבות שאנו מייחסים לפיתוח האזור".
חברת מגדילים – הפורום הישראלי להתחדשות עירונית בע"מ 515749935 רואה חשיבות עליונה בהנגשת אתרי אינטרנט לאנשים עם מוגבלויות ועל ידי כך מאפשרת לגולשים לגלוש ביתר קלות ונוחות באתר החברה. בניית אתר סוגו נוצרה מדפי תוכן ושירותים שונים הדורשים הנגשה לאנשים עם מוגבלויות. חברת סוגו, משקיעה משאבים רבים, על מנת שהחומרים באתר יונגשו בצורה ברורה וקלה למשתמשים בעלי המוגבלויות השונות.
תהליך הנגשת אתרים או בשמו היותר מוכר נגישות אתרי אינטרנט כולל :
ניווט פשוט בדפי האתר בעזרת המקלדת בלבד
תצוגה ברורה של רכיבי האתר
אפשרות לשינוי גודל הגופן בשתי רמות A, AA, בכל דפי האתר
התאמה לדפדפנים שונים
התאמה לעבודה ברזולוציות שונות – ריספונסיבי
כבדי ראייה- ביטול צבעים והפיכת הצבעים לשחור לבן
כבדי ראייה- חדות וכהות הנראות
כבדי ראייה- חדות ובהירות הנראות
הפסקת הבהובים- כפתורים מהבהבים, תמונות קופצות או כל תזוזה באתר.
פונט קריא- מחליף את הפונט לפונט אחיד לאורך כל האתר
הדגשת קישורים- מדגיש בעזרת קו סימון את הקישורים באתר
רמת הנגישות באתר מגדילים על פי החוק הנדרש הינה רמה 2 AA
סייגים לנגישות:
במידה ומכל סיבה שהיא הדף בו צפיתם אינו הונגש לשביעות רצונכם ואו מכל סיבה שהיא מצאתם לנכון לדווח לנו כי הדף אינו עומד בתקן הנקבע על פי חוק, אנו מתנצלים על כך ונשמח לתקן זאת במידי.
נשמח לענות על כל שאלה ולקבל כל הערה בנושא נגישות, בכתובת הבאה: [email protected]