דף הבית > תמ"א 38 > הרצליה: הוועדה המקומית אישרה בתנאים פרויקט תמ"א 38/2
פרויקט י.ל ברוך בהרצליה // טוטם הדמיות ואנימציה
הרצליה: הוועדה המקומית אישרה בתנאים פרויקט תמ"א 38/2
הפרויקט ממוקם בשכונת הרצליה הירוקה והוא כולל 22 דירות חדשות, במקום 9 דירות קיימות. סמנכ"ל השיווק של קבוצת אלמוג, יוזמת הפרויקט: "מדובר באזור המבוקש בהרצליה, שעד כה בוצעו בו בעיקר פרויקטים של חיזוק"
הדמיית פרויקט י.ל ברוך בהרצליה // טוטם הדמיות ואנימציה
אושר פרויקט תמ"א 38/2 חדש בשכונת הרצליה הירוקה במסגרתו ייהרס מבנה בן 3 קומות (על עמודים) בפינת הרחובותי. ל. ברוך וההגנה, הכולל בו 9 דירות, ובמקומו ייבנה בניין בן 7 קומות שיכלול 22 דירות שביניהן דירות 3, 4 ו-5 חדרים, דירות גן בקומת הקרקע, חניון תת קרקעי ופנטהאוז עם מרפסת בשטח של כ-200 מ"ר. כאמור, הוועדה המקומית לתכנון ובנייה אישרה את הפרויקט, והוציאה היתר בתנאים. ההיתר הסופי צפוי להתקבל תוך כ-3 חודשים, הבנייה תחל כחודשיים לאחר קבלת ההיתר, והאכלוס צפוי לעוד כ-26 חודשים מיום תחילת הבנייה.
מקבוצת אלמוג, יוזמת הפרויקט נמסר כי: "הפרויקט מיועד בעיקר לתושבי העיר והסביבה, אשר מעוניינים להישאר באזור המצוין אבל לשפר מגורים לדירה מפוארת וחדשה במרכז העיר". עוד נמסר כי במסגרת ההסכם עם הדיירים הקיימים, הם יקבלו דירה הגדולה ב-22 מ"ר מדירתם הקודמת, ממ"ד, מרפסת בשטח 14 מ"ר, חניה ומחסן וכן, עלייה של קומה ביחס לדירתם הקודמת.
רז שרייבר, סמנכ"ל השיווק של קבוצת אלמוג, אומר כי: "מדובר באזור המבוקש ביותר בהרצליה. עד כה נבנו בסביבה בעיקר פרויקטים של חיזוק מבנה והוספת דירות, פתרון אשר לא מתאים לרוכשים שמחפשים דירה חדשה בבניין חדש, ומעוניינים בתכנון וביצוע מוקפדים בהתאם לסטנדרטים הגבוהים ביותר. הפרויקט החדש נהנה משילוב יתרונות של מיקום אסטרטגי, בניין בוטיקי עם כמות קטנה של דירות, מרפסות גדולות ומפרט טכני גבוה במיוחד שיהלום את צרכי הרוכשים בעיר".
זהו הפרויקט השני של החברה בשכונה הוותיקה, בימים אלה מתחיל אכלוסו של הפרויקט הראשון אלמוג יגאל אלון (40) ברחוב הסמוך, שזכה לביקושים גבוהים מצד האוכלוסייה המקומית, כך לדברי החברה.
חברת מגדילים – הפורום הישראלי להתחדשות עירונית בע"מ 515749935 רואה חשיבות עליונה בהנגשת אתרי אינטרנט לאנשים עם מוגבלויות ועל ידי כך מאפשרת לגולשים לגלוש ביתר קלות ונוחות באתר החברה. בניית אתר סוגו נוצרה מדפי תוכן ושירותים שונים הדורשים הנגשה לאנשים עם מוגבלויות. חברת סוגו, משקיעה משאבים רבים, על מנת שהחומרים באתר יונגשו בצורה ברורה וקלה למשתמשים בעלי המוגבלויות השונות.
תהליך הנגשת אתרים או בשמו היותר מוכר נגישות אתרי אינטרנט כולל :
ניווט פשוט בדפי האתר בעזרת המקלדת בלבד
תצוגה ברורה של רכיבי האתר
אפשרות לשינוי גודל הגופן בשתי רמות A, AA, בכל דפי האתר
התאמה לדפדפנים שונים
התאמה לעבודה ברזולוציות שונות – ריספונסיבי
כבדי ראייה- ביטול צבעים והפיכת הצבעים לשחור לבן
כבדי ראייה- חדות וכהות הנראות
כבדי ראייה- חדות ובהירות הנראות
הפסקת הבהובים- כפתורים מהבהבים, תמונות קופצות או כל תזוזה באתר.
פונט קריא- מחליף את הפונט לפונט אחיד לאורך כל האתר
הדגשת קישורים- מדגיש בעזרת קו סימון את הקישורים באתר
רמת הנגישות באתר מגדילים על פי החוק הנדרש הינה רמה 2 AA
סייגים לנגישות:
במידה ומכל סיבה שהיא הדף בו צפיתם אינו הונגש לשביעות רצונכם ואו מכל סיבה שהיא מצאתם לנכון לדווח לנו כי הדף אינו עומד בתקן הנקבע על פי חוק, אנו מתנצלים על כך ונשמח לתקן זאת במידי.
נשמח לענות על כל שאלה ולקבל כל הערה בנושא נגישות, בכתובת הבאה: [email protected]