banner
הנחת אבן פינה בעכו // צילום: ברונו שרביט, לע״מ
הנחת אבן פינה בעכו // צילום: ברונו שרביט, לע״מ

הנחת אבן פינה לשכונת רמות ים במזרח העיר עכו

שר הבינוי והשיכון: "תחזק משמעותית את הצביון היהודי של העיר ותחזיר עטרה ליושנה". ראש העיר: "מודה ליזמים"

הנהלת משרד השיכון ומנהלי המחוזות השתתפו בסוף השבוע שעבר בהנחת אבן פינה לשכונה חדשה בעכו, שעתידה לאכלס כ-8,000 יח״ד. בשכונה החלה בניית השלב הראשון  הכולל 2,360 יח״ד, ובימים אלו מתחיל שלב הפיתוח של 1,500 יח״ד נוספות ו- 4,000 יח״ד נמצאות בתהליכי תכנון ושיווק. 

שר הבינוי והשיכון יצחק גולדקנופף, אמר בטקס: ״השכונה החדשה תחזק משמעותית את הצביון היהודי של העיר ותחזיר עטרה ליושנה. הצבתי לדרג המקצועי במשרד מטרה והיא לחזק ערים קיימות, במקביל לערים החדשות שאנו מקדמים. להנחת אבן הפינה יש משמעות נוספת מול אויבנו הקמים עלינו לכלותנו, במיוחד בימים האחרונים בה אנחנו רואים לנגד ענייני את הרצון של האויבים המנסים להשמיד אותנו. ארץ ישראל, מהים ועד הירדן, מגבול הלבנון ועד מדבר מצרים, היא שלנו לעד ולא נזוז ממנה לעולם״.

ראש העיר עכו, עמיחי בן שלוש, אמר: ״זהו יום מרגש וציון דרך חשוב ודרמטי עבור התושבים. הנחת אבן הפינה לשכונה החרדית החדשה בשכונת רמות ים בעכו מזרח אינה רק סמל להתחלה חדשה אלא גם צעד משמעותי בתהליך פיתוח העיר והשכונות החדשות. הפרויקט הזה הוא פרי שיתוף פעולה פורה בין גורמים שונים, ואני רוצה להודות ליזמים המובילים את פרויקט המגורים והתעסוקה הגדול. השקעתכם, החזון שלכם והמסירות שלכם לא רק מביאים איתם פריצת דרך בתחום הפיתוח העירוני, אלא גם תורמים באופן משמעותי לחיזוק הקהילה וליצירת הזדמנויות חדשות לתושבים".

לקבלת עדכונים בוואטספ >>> לחצו כאן

שיתוף

כתבות שיכולות לעניין אותך

נשמח לדבר אתך
נגישות