מרק אוקון מונה לממלא מקום מנכ"ל חברת עזרה ובצרון
יו"ר הדירקטוריון: "נבטיח את הרציפות התפקודית ואת העמידה בהתחייבויות מול דיירים, לקוחות, שותפים וספקים"
יו"ר הדירקטוריון: "נבטיח את הרציפות התפקודית ואת העמידה בהתחייבויות מול דיירים, לקוחות, שותפים וספקים"
דירקטוריון חברת עזרה ובצרון, חברת הבת של עיריית תל אביב-יפו – שמאגדת ומקדמת פרויקטים של התחדשות עירונית, החליט פה אחד למנות את מרק אוקון לממלא מקום מנכ"ל החברה.
מרק אוקון, מהנדס אזרחי בהכשרתו וסגן אלוף (במיל'), כיהן כמנכ"ל חברת עזרה ובצרון בין השנים 2003 – 2006, ובשנים האחרונות כיהן כמנכ"ל השפד"ן. לפני כן שימש, בין היתר, כסמנכ״ל בחברת נתיבי איילון. לאורך השנים הוביל פרויקטים ציבוריים רחבי היקף וצבר ניסיון עשיר בשירות הציבורי, בניהול ביצועי ובניהול תשתיות.
יו"ר דירקטוריון עזרה ובצרון, תא"ל (במיל') יהודית גריסרו, אמרה כי: "המשימה המרכזית שלנו היא להבטיח את הרציפות התפקודית של החברה ואת העמידה בכל התחייבויותיה – מול דיירים, לקוחות, שותפים וספקים. מינויו של מרק, אדם שמכיר את החברה לעומק ומביא עמו רקורד ניהולי מוכח, יאפשר לנו לעשות זאת במהירות וביעילות."
לקבלת עדכונים בוואטספ >>> לחצו כאן