banner
מיטל קופרברג // צילום: אלירן אביטל
מיטל קופרברג // צילום: אלירן אביטל

שימו לב: מיטל קופרברג, סמנכ"לית פרויקטים בחברה הכלכלית ממשיכה קדימה

בתום 17 שנה ועם ניהול של עשרות פרויקטים בהיקפי ענק בתחום הבינוי והתשתיות ברחובות, קופרברג נפרדת מהעיר וממשיכה בדרכה המקצועית. ראש העיר: "מיטל הובילה את תחום הפרויקטים לתפארת העיר רחובות"

בתום 17 שנים, סמנכ"לית פרויקטים בהל"ר, מיטל קופרברג, החליטה לסיים את תפקידה בהל"ר (החברה לפיתוח רחובות), במסגרתו הובילה את תחום הבניה וניהלה פרויקטים רבים.  קופרברג, בוגרת תואר שני במינהל עסקים, ומי שהייתה הראשונה לאייש את משרת סמנכ"ל הפרויקטים בחברה, כיהנה במגוון תפקידים בחברה, הובילה עשרות פרויקטים עירוניים בהיקפי ענק בתחום הבניה, פיתוח שטחי ומבני ציבור ותשתיות. בעבר ניהלה את מינהלת פארק המדע בעיר.

בין הפרויקטים הבולטים שניהלה עבור עיריית רחובות, יש לציין עשרות מוסדות חינוך ופנאי, הקמת היכל התרבות העירוני, האיצטדיון העירוני, חידוש מרכז הספורט ובניית השוק העירוני החדש. כעת היא יוצאת לדרך חדשה בקריירה ומתפנה להצעות אטרקטיביות. 

רחמים מלול, ראש העיר, אמר כי: " מיטל הובילה את תחום הפרויקטים בהל"ר במשך מספר שנים, לתפארת העיר רחובות ובהצלחה גדולה. הפרויקטים שאותם הובילה מתנוססים בעיר ומשרתים היטב תושבות ותושבים רבים, קטנים כגדולים. אנו מודים לה על עבודתה המסורה והענפה ומאחלים לה הצלחה גדולה בהמשך הדרך."

ניסים סלמן, מנכ"ל הלר: "למיטל יש חלק משמעותי בעשייה של הלר, כזרוע הביצועית של עיריית רחובות בתחום הבנייה הציבורית. לאורך השנים היא ליוותה וניהלה עשרות פרויקטים מוצלחים בעבודה מורכבת, רבת משתתפים ופרטים, והותירה חותם אדיר על העיר. גם בימים אלה היא מובילה פרויקטים משמעותיים וניסיונה ויכולותיה יחסרו לנו מאוד, יחד עם מסירותה לחברה ולעובדיה. אני מאחל למיטל הצלחה גדולה בדרכה החדשה".

קופרברג, מסרה כי:
"שמחתי להיות שותפה לשנים רבות של עשיה משמעותית במסגרת תפקידי, לטובת תושבי העיר רחובות, עיר מגורי. הייתה לי הזכות הגדולה ללמוד ולהתפתח בהלר, להיות בחזית העשייה ולהכיר אנשים טובים שהפכו לחברים טובים. אני מסיימת את תפקידי בתחושת סיפוק  וגאווה. תודתי למינהל הנדסה ולעומדת בראשו, מהנדסת העיר דלית הראל, למנהלי האגפים ולצוות העובדים על שיתוף הפעולה שהוביל להצלחת פרויקטים גדולים ומורכבים. תודה גדולה לראש העיר, רחמים מלול, לניסים סלמן מנכ"ל הלר על האמון לאורך השנים, וכמובן לחברי מועצת העיר וחברי הדירקטוריון. תודה רבה לחברי הצוות המצומצם והאיכותי שלי בהלר שראוי למחמאות ולהערכה על תפקודו".

לקבלת עדכונים בוואטספ >>> לחצו כאן

שיתוף

כתבות שיכולות לעניין אותך

נשמח לדבר אתך
נגישות