פרסמו אצלנו: *5931

קבוצת העדכונים בוואטסאפ

מגדילים פודקאסט

שלחו לנו דוא״ל

שר הבינוי והשיכון, חיים כץ, מפרגן: "נוף הגליל בהובלתו של רונן פלוט נמצאת בצמיחה"

צמרת מקבלי ההחלטות הגיעה לכבד את ראש העיר של נוף הגליל, בגזירת סרט לסיום אכלוס הפרויקט הראשון להשכרה ארוכת טווח

חניכת פרויקט דירה להשכיר טופ גליל בנוף הגליל // צילום: ארתור רוזנגורט
חניכת פרויקט דירה להשכיר טופ גליל בנוף הגליל // צילום: ארתור רוזנגורט

ביום שני התקיים טקס גזירת סרט לאכלוס הבניין האחרון בפרויקט "טופ גליל" בנוף הגליל – הפרויקט הראשון מסוגו לשכירות ארוכת טווח בעיר. 

בטקס השתתפו שר הבינוי והשיכון חיים כץ, מנכ"ל משרד הבינוי והשיכון יהודה מורגנשטרן, יו"ר ומנכ"ל החברה הממשלתית "דירה להשכיר" חיים פרוימוביץ', ראש עיר נוף הגליל רונן פלוט וסגנו דוד שינאן. ראש העיר רונן פלוט, אמר: "ההצלחה האדירה של פרויקט דירה להשכיר בנוף הגליל מצטרפת להצלחה הגדולה של מהפיכת הבניה בעיר המתחדשת בצעדי ענק. 5 שכונות מגורים בבנייה, מעל 7000 יח"ד וביקוש עצום על ידי זוגות ומשפחות צעירות מכל רחבי הארץ. דירה להשכיר משלימה את פאזל תנופת הבניה החדשה למגורים בעיר ואני מקווה שבעקבות ההצלחה הגדולה של הפרויקט הראשון יגיעו עוד רבים אחריו. זאת רק ההתחלה".

פרויקט דירה להשכיר בנוף הגליל // צילום: ארתור רוזנגורט
פרויקט דירה להשכיר בנוף הגליל // צילום: ארתור רוזנגורט

הפרויקט של "דירה להשכיר" הוקם בשותפות של קבוצת גולדן ארט נדל"ן, קרן ארטימיוס ובביצוע חברת תאופיק זידאן, והוא כולל את מתחמי "הצלף" ו"הגומא" בנוף הגליל, מונה 226 יחידות דיור: 177 יחידות להשכרה ארוכת טווח, מתוכן 44 מוקצות לזכאים בשכר דירה מופחת עם עדיפות לבני המקום, ו-49 יחידות שנמכרו. שכר הדירה בפרויקט יעמוד על כ-3,160 ₪ לדירת 2 חדרים בשוק החופשי וכ-2,600 ₪ לזכאים, כ-3,900 ₪ לדירת 3 חדרים בשוק החופשי וכ-3,170 ₪ לזכאים וכ-4,800 ₪ לדירת 4 חדרים בשוק החופשי וכ-3,900 ₪ לזכאים.

פרויקט דירה להשכיר בנוף הגליל // צילום: אלון אורן
פרויקט דירה להשכיר בנוף הגליל // צילום: אלון אורן

שר הבינוי והשיכון חיים כץ אמר בטקס: "נוף הגליל בהובלתו של רונן פלוט נמצאת בצמיחה ורואים את זה בשטח. פרויקט 'טופ גליל' הוא עוד צעד בהרחבת אפשרויות המגורים בעיר, ויחד עם ראש העיר נמשיך לפעול לקידום הבנייה, פיתוח התשתיות ואיכות החיים של התושבים".

מנכ״ל משרד הבינוי והשיכון, יהודה מורגנשטרן: "פרויקט ‘טופ גליל’ הוא דוגמה לחיבור נכון בין הממשלה, דירה להשכיר, הרשות המקומית והיזמים, שמייצר פתרונות דיור מגוונים ואיכותיים לציבור. לצד הגדלת היצע הדיור באמצעות שיווקי קרקע, הסכמי גג והיקפי בנייה חסרי תקדים, אנחנו פועלים גם להרחבת שוק השכירות ארוכת הטווח מתוך הבנה שהוא חלק משמעותי מהפתרון הלאומי לדיור". 

יו"ר החברה הממשלתית "דירה להשכיר", חיים פרוימוביץ, ציין בטקס: "דירה להשכיר באה לשנות תפיסה – לא עוד שכירות כפתרון ארעי וזמני, אלא שכירות כבחירה לגיטימית, בטוחה ואיכותית. הביקוש לדירות בפרויקטים כמו זה מוכיח שהציבור מבין את זה. אני רוצה להודות לשר חיים כץ על השותפות האמיתית, לראש העיר רונן פלוט ולעירייה על האמון והשיתוף פעולה".

מנכ"ל קבוצת גולדן ארט, שמעון ג'יני: "אנו שמחים וגאים לציין את סיום הקמת הפרויקט שבקרוב יאוכלס במלואו ומביא בשורה אמיתית של שכירות ארוכת טווח המשלבת ביטחון ויציבות לשוכרים יחד עם שירותי אחזקה מלאים, איכות חיים גבוהה ובסטנדרט מגורים גבוה".

לקבלת עדכונים בוואטספ >>> לחצו כאן

מכירים מישהו שצריך לקרוא את הפוסט? שתפו אותו. ?

נשמח לדבר אתך
נגישות