תכירו את היישוב היהודי ביהודה ושומרון שעולה לגובה וזוכה לביקושים
לראשונה ייבנו בניינים בני 8 קומות בישוב עץ אפרים, השוכן על גדר ההפרדה. היזם: "למרות המלחמה כ- 60 יח"ד כבר נמכרו"
לראשונה ייבנו בניינים בני 8 קומות בישוב עץ אפרים, השוכן על גדר ההפרדה. היזם: "למרות המלחמה כ- 60 יח"ד כבר נמכרו"
פרויקט הבנייה הרוויה הראשון בישוב עץ אפרים יוצא לדרך עם יציקת הרפסודה, ויכלול לראשונה בניינים בני 8 קומות, כך מדווחות החברות היזמיות קדמא יזמות ובניין ופסל השקעות. את הפרויקט תבצע קבוצת לי-אל והוא יכלול 104 יח"ד בשמונה בניינים בני 4 עד 8 קומות עם 2 דירות בלבד בקומה, שייבנו בבנייה מדורגת בהתאם לתוואי ההררי במתחם. מחירה של דירת 6 חדרים בפרויקט עומד על כ- 2.7 מיליון שקל.
גבריאל ( גגו ) קלוגמן הבעלים של קדמא, אמר כי: "מדובר בפרויקט ייחודי בישוב שעד היום כלל בעיקר צמודי קרקע או בנייה סמי רוויה. הישוב עץ אפרים הוקם בשנות ה – 80 והוא כולל כ – 2500 תושבים. הוא ממוקם ליד הישוב אלקנה, משויך למועצה שער שומרון ונמצא כולו בטווח של גדר ההפרדה. הפרויקט הוא למעשה שכונה חדשה בישוב כאשר עבודות הפיתוח והחציבה בהר החלו כבר לפני כשנה וחצי וכעת החלה הבנייה".
לדבריו, "למרות המלחמה ותקופת אי הוודאות בענף כ- 60 יח"ד כבר נמכרו עוד בטרם החלה הבנייה, כאשר הרוכשים ברובם הם קהל דתי לאומי המגיע מהישוב עצמו והישובים הסמוכים וכן מערים כמו פתח תקוה, רעננה, גבעת שמואל וראש העין, כאשר הסיבה העיקרית היא איכות החיים שמציע הישוב במחירים נמוכים יחסית".
שי בוגנים מנכ"ל חברת הביצוע מיצר לפיתוח מקבוצת לי-אל, ציין כי: "למרות התקופה המאתגרת הבנייה בפרויקט החלה לפני כחודש והמטרה היא לסיים את הפרויקט לקראת סוף 2025. פרויקט זה הינו הפרויקט הראשון שהחברה מבצעת כקבלן ראשי כחלק מתכנית ההתפתחות של הקבוצה".
לקבלת עדכונים בוואטספ >>> לחצו כאן