התחדשות עירונית על ציר שדרות רגר בבאר שבע: הדיירים בחרו חברה יזמית
חברת דונה נבחרה לקדם תוכנית פינוי בינוי, שמציעה להקים 1,200 דירות חדשות במרכז העיר: "יודעים להתמודד עם פרויקטים מורכבים"
חברת דונה נבחרה לקדם תוכנית פינוי בינוי, שמציעה להקים 1,200 דירות חדשות במרכז העיר: "יודעים להתמודד עם פרויקטים מורכבים"
חברת דונה הנדסה מדווחת כי היא זכתה במכרז דיירים לביצוע פרויקט פינוי בינוי בשדרות רגר, במרכז העיר באר שבע.
בכוונת החברה לקדם תוכנית להתחדשות עירונית במתחם, שתציע לפנות ולהרוס 197 יחידות דיור קיימות בשמונה מבני רכבת ישנים, ובמקומן יוצע לבנות 4 מגדלים בני 35 קומות הכוללים 1,200 דירות. שטח המתחם כ-16.5 דונם, כאשר גיבוש התוכנית, מתייחס גם לצורך בעירוב שימושים, והקצאת שטחים לטובת מסחר ותעסוקה וכן, שטחים ציבוריים.
הדיירים הוותיקים, שיוצגו על ידי משרד יהב ושות', יקבלו תוספת של 12 מ"ר לכל דירה עם ממ"ד.
גיל ויצמן, מנהל הפיתוח העסקי של מחלקת ההתחדשות העירונית בחברת דונה, מסר כי: "בשנים האחרונות התרחבנו לתחום ההתחדשות העירונית עם פורטפוליו של אלפי יחידות לפינוי. היציבות הפיננסית שלנו והניסיון הרב בעבודה מול רשויות מאפשרים לנו להתמודד עם פרויקטים מורכבים".
יוסי לנדאו, בעלים של קבוצת בולד – ניהול מתחמי פינוי בינוי, מסר כי: "אנו שמחים ללוות את בעלי הדירות. נמשיך לעשות הכל בשקיפות ובצניעות עד לקבלת הדירות החדשות בע"ה. אנו מודים לבעלי הדירות על האמון".
לקבלת עדכונים בוואטספ >>> לחצו כאן