שני מינויים חדשים בקבוצת שפונדר פדלון
לילך ליברמן מונתה למנהלת משאבי אנוש, גל גדז' לסמנכ"ל ביצוע
לילך ליברמן מונתה למנהלת משאבי אנוש, גל גדז' לסמנכ"ל ביצוע
קבוצת שפונדר פדלון מדווחת על שני מינויים חדשים. לילך ליברמן מונתה לתפקיד מנהלת משאבי אנוש של הקבוצה. בעברה כיהנה כמנהלת משאבי אנוש בקבוצת BST, עם ניסיון רב בתחום משאבי האנוש והתמודדות עם האתגרים הייחודיים של שוק הנדל"ן וענף הבנייה. היא בעלת תואר במנהל עסקים ובעלת הכשרה בתחום משאבי האנוש. במסגרת תפקידה, תהיה אמונה על ניהול ההון האנושי של הקבוצה, גיוס וקליטת עובדים, פיתוח והדרכה, ניהול ביצועים, רווחה ותנאי ההעסקה.
גל גדז' מונה לתפקיד סמנכ"ל ביצוע. הוא בוגר הטכניון, בעל תואר מהנדס אזרחי וניסיון רב שנים בביצוע פרויקטי נדל"ן בחברות מובילות בענף. בעברו כיהן בין היתר כסמנכ"ל הנדסה בשותפות של חן ואיתי גינדי ורמי שבירו, ניהל את אזור הצפון בחברת אזורים, היה המהנדס הראשי בחברת צ.לנדאו ועוד. במסגרת תפקידו החדש, הוא יהיה אחראי על הביצוע של כל הפרויקטים.
מהקבוצה נמסר כי: " אנו מייחסים חשיבות רבה לפיתוח ההון האנושי בענף המתמודד עם אתגרי גיוס ושימור כוח אדם. זאת, תוך קידום סביבת עבודה תומכת הכוללת יציבות תעסוקתית, מסלולי קידום מקצועיים ותוכניות הדרכה. כחברה בעלת שורשים משפחתיים, אנחנו רואים בעובדים שלנו נכס מרכזי להצלחתנו ארוכת הטווח".
לקבלת עדכונים בוואטספ >>> לחצו כאן