banner
פתאל רומס מודיעין // הדמיה באדיבות קבוצת פתאל
פתאל רומס מודיעין // הדמיה באדיבות קבוצת פתאל

מודיעין: מתחם חללי עבודה משותפים יפתח בהשקעה של כ-13 מיליון שקל

המתחם משתרע על כ-3,300 מ" ויכלול כ-500 עמדות עבודה, 20 חדרי ישיבות וכ-40 מקומות חניה. יובל רצבי, מנהלת המתחם: "אם למדנו שיעור אחד מהקורונה, זה שאי אפשר לדעת מה ילד יום, ואנחנו מציעים מענה לחוסר הוודאות ללא מחויבות לטווח ארוך"

למרות מגפת הקורונה, יש מי שממשיך לקדם פרויקטים בתחום הנדל"ן המניב, שכמעט והוספד אחרי הסגר הראשון: רשת פתאל מדווחת כי היא עומדת לפתוח מתחם חללי עבודה משותפים במודיעין. ההשקעה במתחם החדש, הממוקם ברחוב דם המכבים בעיר, עומדת על כ-13 מיליון שקל. 

המתחם משתרע על פני קומה וחצי בשטח כ-3,300 מ"ר עם כ-500 עמדות עבודה וכ-20 חדרי ישיבות, חדרי סדנאות, כיתת לימוד וחללים לאירועים וכנסים, 6 מטבחונים, מרפסת בשטח 280 מ"ר וכ-40 מקומות חנייה. עיצוב המתחם הופקד בידי האדריכל רואי דוד.

נדב פתאל // צילום: עזרא לוי
נדב פתאל // צילום: עזרא לוי

נדב פתאל, מנכ"ל רשת ROOMS, מסר כי: "אנחנו מציעים מבחר מודלים של התקשרות עבור בעלי עסקים מתחומים מגוונים, שמחפשים סביבת עבודה מפרה ואיכותית מחוץ לבית".

 יובל רצבי, מנהלת המתחם, מתייחסת לתקופת הקורונה ולחללי העבודה המשותפים: "קורונה שינתה את חוקי המשחק בכל תחומי החיים, וכמובן גם בעולם הנדל"ן, ובכלל זה גם בתחום הנדל"ן למשרדים ותעשייה. משבר הקורונה החזיר את העובדים הביתה, וביסס עבודה שאינה בתוך משרדי חברת האם. 

"המציאות החדשה, בה הלימודים והעבודה עברו ל"זום", הביאה את העובדים והמעסיקים לחפש אחר מודל חדש, שיאפשר עבודה רציפה, עם אינטרנט חזק ואמין, קרוב לבית, עם גמישות בהתאמת החלל והתקשרות שאינה כובלת לטווח ארוך. לא נתנו לקורונה לעצור אותנו, ואף מצאנו שהמודל שלנו מקבל תיקוף מצד השוק דווקא בימים משתנים אלה, בצל הקורונה".

הדמייה פתאל רומס מודיעין // באדיבות קבוצת פתאל
הדמייה פתאל רומס מודיעין // באדיבות קבוצת פתאל

עוד היא מציינת כי: "הריחוק החברתי הרחיק את האנשים מהמשרדים, אבל הצורך האנושי והמקצועי באינטראקציה חברתית לא נעצר. חללי עבודה משותפים נותנים מענה בדיוק לצורך לא להתחייב, ומעניקים מסגרת קהילתית, שהיא גם מפרה מבחינה מקצועית, וגם מאפשרת תקשורת בין אישית פנים מול פנים, תוך שמירה על תו תקן סגול.

"בתקופת הקורונה זיהינו שאין לחברות רצון או יכולות להתחייב להוצאות שכירות של משרד שלם, תשלומי ארנונה, דמי ניהול וכיוצא באלה, כשאיום של סגר או יציאה לחל"ת מרחף באוויר. כללי המשחק השתנו, ונדרשת הרבה יותר גמישות. אם למדנו שיעור אחד מהקורונה, זה שאי אפשר לדעת מה ילד יום, ואנחנו מציעים כאן גמישות רבה, שנותנת מענה לחוסר הוודאות ומבטלת את הצורך במחויבות לטווח ארוך".

לקבלת עדכונים בוואטספ >>> לחצו כאן

שיתוף
תגיות:

כתבות שיכולות לעניין אותך

נשמח לדבר אתך
נגישות