דף הבית > מגדילים TV > "התחלנו לראות חזרה של אנשים לטובת שימוש עצמי במשרדים. המשקיעים זזו הצידה"
"התחלנו לראות חזרה של אנשים לטובת שימוש עצמי במשרדים. המשקיעים זזו הצידה"
האם הכותרות שהספידו את מתחמי המשרדים היו מוגזמות? עד כמה הקורונה פגעה בתחום ועד כמה אפשר לראות את ההתאוששות? רועי פדלון, בעלים ומנכ"ל משותף בקבוצת שפונדר – פדלון, קבוצה יזמית ומבצעת בתחום הנדל"ן המניב ובתחום המגורים בישראל – עם כל התשובות
"מדברים על ענף המשרדים כאילו זה מוצר אחד או מקשה אחת. אבל במשרדים צריך להתייחס על פי מיקום גאוגרפי, סוג המוצר וסוג החברות. במקרה שלנו, אני יכול להעיד שהיה קיפאון ממרץ ועד אוגוסט, כמעט קיפאון מוחלט. אנשים פשוט לא הגיעו. מאוחר יותר התחילו דיבורים על חיסון ושיחות על זה שהשד הוא לא כל כך גדול, והתחלנו לראות חזרה של אנשים לטובת שימוש עצמי במשרדים. המשקיעים זזו הצידה. בחודשיים האחרונים כמעט חזרנו לנוהל רגיל במשרדי המכירות", כך מספר רועי פדלון, בעלים ומנכ"ל משותף בקבוצת שפונדר פדלון קבוצה יזמית ומבצעת בתחום הנדל"ן המניב ובחום המגורים בישראל, בראיון באולפן מגדילים על תחום המשרדים, המגורים ופעילות החברה בתקופת קורונה.
פדלון מסביר בהמשך הריאיון על פעילות החברה בתחום המשרדים: "אנחנו זיהינו שבמקצועות החופשיים גם רוצים ליהנות מהאפשרויות שמקבלות החברות הגדולות. יחידות קטנות יחסית מ-25 מ"ר עד ל-100 מ"ר. אנחנו מוכרים את היחידות בגמר מושלם עם אפשרות לשינויים קלים, ויש חללים משותפים כמו חדרי ישיבות, מסדרונות ועוד. אני לא בטוח שיש עוד הרבה חברות שנותנות גמרים במשרדים".
יש הבדל בביקוש או בצורך במוצר הזה במרכז לעומת אזורים אחרים? "דווקא בפרברי המרכז נקרא לזה, מתל אביב זזים הצידה לראשון לציון, לנתניה, אנשים מחפשים קרבה לבית. אני לא יודע על כמה זה נכון לתל אביב, שם זה המגה חברות שרוצות לראות ולהיראות. השוק נפתח לצדדים. אי אפשר להתעלם ממה שקורה בתשתיות בעשור האחרון".
כולם רוצים לדעת מה על המחירים. מה אתם רואים אצלכם, הקורונה מורידה מחירים? "השוק יותר חכם מהכל. היה סוג של שוק פסיכולוגי, בחודשים הראשונים. בדירות אגב לא היה שוק ואנשים מחפשים את תנאי התשלום הטובים, ואז הם באים ורוכשים, כי יש צורך בדירות ומחסור אדיר. אולי המחירים טיפה יעצרו עם העלייה כלפי מעלה, אני חושב שעם החיסון נחזור תוך שנה וחצי – שנתיים למצב תקין".
חברת מגדילים – הפורום הישראלי להתחדשות עירונית בע"מ 515749935 רואה חשיבות עליונה בהנגשת אתרי אינטרנט לאנשים עם מוגבלויות ועל ידי כך מאפשרת לגולשים לגלוש ביתר קלות ונוחות באתר החברה. בניית אתר סוגו נוצרה מדפי תוכן ושירותים שונים הדורשים הנגשה לאנשים עם מוגבלויות. חברת סוגו, משקיעה משאבים רבים, על מנת שהחומרים באתר יונגשו בצורה ברורה וקלה למשתמשים בעלי המוגבלויות השונות.
תהליך הנגשת אתרים או בשמו היותר מוכר נגישות אתרי אינטרנט כולל :
ניווט פשוט בדפי האתר בעזרת המקלדת בלבד
תצוגה ברורה של רכיבי האתר
אפשרות לשינוי גודל הגופן בשתי רמות A, AA, בכל דפי האתר
התאמה לדפדפנים שונים
התאמה לעבודה ברזולוציות שונות – ריספונסיבי
כבדי ראייה- ביטול צבעים והפיכת הצבעים לשחור לבן
כבדי ראייה- חדות וכהות הנראות
כבדי ראייה- חדות ובהירות הנראות
הפסקת הבהובים- כפתורים מהבהבים, תמונות קופצות או כל תזוזה באתר.
פונט קריא- מחליף את הפונט לפונט אחיד לאורך כל האתר
הדגשת קישורים- מדגיש בעזרת קו סימון את הקישורים באתר
רמת הנגישות באתר מגדילים על פי החוק הנדרש הינה רמה 2 AA
סייגים לנגישות:
במידה ומכל סיבה שהיא הדף בו צפיתם אינו הונגש לשביעות רצונכם ואו מכל סיבה שהיא מצאתם לנכון לדווח לנו כי הדף אינו עומד בתקן הנקבע על פי חוק, אנו מתנצלים על כך ונשמח לתקן זאת במידי.
נשמח לענות על כל שאלה ולקבל כל הערה בנושא נגישות, בכתובת הבאה: [email protected]