מזל טוב כפול: האבא הטרי יהודה לוי בונה את הקן החדש בשדה דב
לוי הוא כבר לא רק הפנים של הפרויקט, אלא דייר לכל דבר שבחר להשתקע במתחם
לוי הוא כבר לא רק הפנים של הפרויקט, אלא דייר לכל דבר שבחר להשתקע במתחם
תפסנו את השחקן, המנחה ומי שזכה לאחרונה לתואר המרגש ביותר – אבא טרי, יהודה לוי, ברגע של נחת באתר הבנייה. לוי, שמלווה כבר שנה שנייה את פרויקט היוקרה "אשירה" בשדה דב כפרזנטור, הגיע למעמד יציקת הרפסודה כדי לראות מקרוב איך הבית העתידי שלו מתחיל לקרום עור וגידים.
מסתבר שלוי הוא לא רק הפנים של הפרויקט, אלא דייר לכל דבר שבחר להשתקע במתחם. עבורו, המירוץ לדירה קיבל משמעות חדשה לגמרי עם הפיכתו לאבא, כשבניית התשתית (או בשפה המקצועית: "יציקת הרפסודה") מסמלת עבורו את תחילתו של פרק חדש ומרגש בחיים.
יחד עם היזמים אלי, ג'קי ויורם אביסרור, בעלי חברת "אביסרור משה ובניו", לוי חגג את המעבר הרשמי משלב התכנונים על הנייר לביצוע בשטח. אלי אביסרור לא הסתיר את הגאווה וציין שלוי הוא הרבה יותר מפרזנטור עבורם – הוא שכן לעתיד שבחר באיכות ובסטייל של שדה דב.
לוי סיכם את המעמד והודה שיש משהו חזק בלראות את הפרויקט קם מהיסוד ולהיות חלק ממנו מהשלב הראשון. אנחנו כבר מחכים להזמנה לחנוכת הבית, שיהיה בשעה טובה!
לקבלת עדכונים בוואטספ >>> לחצו כאן
מכירים מישהו שצריך לקרוא את הפוסט? שתפו אותו. ?