דף הבית > פינוי בינוי > חדרה: אושר פינוי – בינוי בעירוב שימושים הכולל 120 יח"ד
מתחם הפינוי בינוי בחדרה // באדיבות חברת עמרם אברהם
חדרה: אושר פינוי – בינוי בעירוב שימושים הכולל 120 יח"ד
הפרויקט יכלול פינוי 3 מבנים ישנים לטובת מגדל מעורב שימושים בן 21 קומות ו-120 יח"ד. מחירי הדירות הקיימות עומדים על מחיר ממוצע של כ- 850 אלף שקל בממוצע. הדירות החדשות יגיעו למחירים של כ- 1,450 מיליון שקל בממוצע
תמונה: מתחם הפינוי בינוי בחדרה // באדיבות חברת עמרם אברהם
הוועדה המקומית לתכנון ובנייה חדרה אישרה פרויקט פינוי בינוי מעורב שימושים במרכז העיר, הכולל תוספת בינוי של מעל ל- 35% לדירה. הפרויקט כולל הקמת מגדל בן 21 קומות לצרכי מסחר, מגורים ו-3 מרתפיי חנייה והוא ממקום בצומת הרחובות הנשיא וששת הימים במרכז העיר.במסגרת הפרויקט יפונו ויהרסו 3 מבנים ישנים, בני 3 – 2 קומות, בהם 21 דירות מגורים וקומת מפלס רחוב, המשמשת למסחר.אדריכלית הפרויקט: לאה רובננקו.
עדי גייר, סמנכ"ל השיווק ופיתוח עסקי בחברת הנדל"ן עמרם אברהם, יזמית הפרויקט, אומר כי: "מדובר בפרויקט התחדשות עירונית במרקם וותיק בתחום מרכז העסקים הראשי של העיר חדרה, המבנים הבנויים בשטח כיום, הינם בני 50 – 40 שנים במצב פיזי גרוע, וגודל הדירות בממוצע נע בין 50 מ"ר ל – 70 מ"ר, כך שהפרויקט המתוכנן יביא להתחדשות והתרעננות של האזור, מה גם שישביח את רמות המחיר של הנכסים בו בשל גידול בשטח הדירה ביותר מ -35%".
שטח התוכנית כולל 2,458 דונם, עליהם מתכננת החברה להקים מגדל בן 3 קומות של מרתפי חנייה, 2 קומות לשימוש מסחר ומשרדים, 3 קומות בבנייה מרקמית ומעליהן 16 קומות המיועדות למגורים, לרבות קומה טכנית. סך הכל מדובר כאמור, במגדל בן 21 קומות מעל מפלס הרחוב ו-120 יחידות דיור, בתמהיל של 6 דירות בקומה, שייבנו מעל הבנייה המרקמית.
הדמיית הפרויקט בחדרה // באדיבות חברת עמרם אברהם
בחברה מציינים עוד כי, 26 דירות יינתנו לדיירים הקיימים ו- 94 דירות ימכרו בשוק החופשי. כמו כן, שטח של כ -7,375 מ"ר יוקצע לטובת שטחי שירות במרתפי החנייה ובנוסף, בתוכנית מתוכנן להגדיל את השטח הפנוי על גג המבנה המרקמי לכ – 700 מ"ר, שיוצע כשטח משותף לטובת דיירי המגורים במגדל. בנוסף, החברה תקצה שטח של כ-120 מ"ר לטובת שימושים ציבוריים.
כיום מחירי הדירות הישנות עומד על מחיר ממוצע של כ-850 אלף שקל. הדיירים הקיימים יקבלו דירות בקומות גבוהות יותר, בשטח גדול יותר משטח דירתם, הכולל ממ"ד בתוספת מרפסת שמש מרווחת, מחסן וחנייה. דירת 3 חדרים בפרויקט, בשטח של כ – 83 מ"ר עם מרפסת שמש בשטח של כ – 15 מ"ר בקומת הביניים, תימכר במחיר של כ – 1,240 מיליון שקל. דירות 4 חדרים, בשטח של כ – 108 מ"ר עם מרפסת שמש בשטח של כ – 16 מ"ר, ימכרו במחיר ממוצע של כ – 1,450 מיליון שקל.
חברת מגדילים – הפורום הישראלי להתחדשות עירונית בע"מ 515749935 רואה חשיבות עליונה בהנגשת אתרי אינטרנט לאנשים עם מוגבלויות ועל ידי כך מאפשרת לגולשים לגלוש ביתר קלות ונוחות באתר החברה. בניית אתר סוגו נוצרה מדפי תוכן ושירותים שונים הדורשים הנגשה לאנשים עם מוגבלויות. חברת סוגו, משקיעה משאבים רבים, על מנת שהחומרים באתר יונגשו בצורה ברורה וקלה למשתמשים בעלי המוגבלויות השונות.
תהליך הנגשת אתרים או בשמו היותר מוכר נגישות אתרי אינטרנט כולל :
ניווט פשוט בדפי האתר בעזרת המקלדת בלבד
תצוגה ברורה של רכיבי האתר
אפשרות לשינוי גודל הגופן בשתי רמות A, AA, בכל דפי האתר
התאמה לדפדפנים שונים
התאמה לעבודה ברזולוציות שונות – ריספונסיבי
כבדי ראייה- ביטול צבעים והפיכת הצבעים לשחור לבן
כבדי ראייה- חדות וכהות הנראות
כבדי ראייה- חדות ובהירות הנראות
הפסקת הבהובים- כפתורים מהבהבים, תמונות קופצות או כל תזוזה באתר.
פונט קריא- מחליף את הפונט לפונט אחיד לאורך כל האתר
הדגשת קישורים- מדגיש בעזרת קו סימון את הקישורים באתר
רמת הנגישות באתר מגדילים על פי החוק הנדרש הינה רמה 2 AA
סייגים לנגישות:
במידה ומכל סיבה שהיא הדף בו צפיתם אינו הונגש לשביעות רצונכם ואו מכל סיבה שהיא מצאתם לנכון לדווח לנו כי הדף אינו עומד בתקן הנקבע על פי חוק, אנו מתנצלים על כך ונשמח לתקן זאת במידי.
נשמח לענות על כל שאלה ולקבל כל הערה בנושא נגישות, בכתובת הבאה: [email protected]