עו"ד אוריתה קורנובסקי

מייסדת ושותפה בקורנובסקי גבאי זיתוני – KGZ

עו"ד אוריתה קורנובסקי, מייסדת ושותפה בקורנובסקי גבאי זיתוני – KGZ נשואה ואמא ל- 3 ילדים וסבתא ל- 5 נכדים.
קורנובסקי בוגרת תואר ראשון בלימודי משפטים ומדעי הרוח, וכן, לימודי תואר שני במשפט מסחרי באוניברסיטת תל אביב.

את תחילת דרכה בענף עשתה קורנובסקי ב-2011 כאשר יצאה לדרך עצמאית ופתחה את משרדה, מאז ועד היום, היא מייצגת באופן מוחלט את בעלי הנכסים בפרויקטים של התחדשות עירונית.
בשנת 2017 חברה אליה עו"ד הילה גבאי זיתוני, ממשרד פישר בכר חן, ויחד הן הקימו את משרד קורנובסקי גבאי זיתוני – KGZ – בשותפות מלאה.

כיום, משרד הבוטיק שהקימו נחשב לאחד המשרדים המובילים לייצוג בעלים, ובעל מוניטין המתפאר במקצועיות ואמינות, ומעניק שירות ברמה גבוהה לכל לקוחותיו.
כיום חתום המשרד על כ- 90 פרויקטים בהתחדשות עירונית.

לשאלה עם אילו אתגרים התמודדה בשנה האחרונה, משיבה קורנובסקי:
"ככלל, ייצוג בעלים בפרויקטים של התחדשות היא משימה מאתגרת במיוחד. מטבע הדברים, אנו פוגשות מגוון אדיר של אנשים/דיירים, מכל הסוגים והמינים, כשלכל אחד יש את הדרישות והחלומות, שאותם הוא נושא והם מהווים אבני דרך שעלינו לקחת בחשבון, כי בסופו של יום, אנו אמורים להגיע להסכם אחד המוסכם על כולם, או לכל הפחות על ידי רוב דרוש. לאור הניסיון והידע שרכשנו במהלך שנות עבודתנו בתחום, אנו יודעות להתמודד עם רובם המכריע של האתגרים העומדים בפנינו ולתת מענה יצירתי לכל סוגיה שעולה.

השנים האחרונות היו לא פשוטות, בלשון המעטה. היה עלינו לתפעל את המשרד בתוך תקופות משבריות. ראשית, מגיפת הקורונה ובשנה וחצי האחרונות מלחמת חרבות ברזל. בתחילת כל משבר הרגל יורדת מהגז. אך גם במצבים משבריים ממושכים חייבים להיכנס למעין שגרה. בתקופת הקורונה משרדנו עבד ופעל במלוא המרץ, צמח ושגשג. בנוסף, פגישות הזום שנכנסו לחיינו מתוך כורח, המשיכו להיות כלי עבודה שייעל את עבודתנו באופן משמעותי.
כולנו מקווים ששנת 2025 תהיה רגועה יותר. מה גם, שההבנה שממ"דים הכרחיים באזורנו חלחלה ליותר ויותר אנשים, ואנו מאמינות שזה יביא לתנופה משמעותית בתחום ההתחדשות".

לשאלה איזו דמות השפיעה עליה במיוחד לאורך הדרך ועיצבה את פעילותה המקצועית והאישית, היא אומרת:
"
הילה, השותפה שלי, היא אשת חיל, חכמה, חריפה, מקצועית, אני לומדת ממנה כל כך הרבה".
קורנובסקי מפרגנת גם לצוות שלה. "אנחנו צוות קטן, מעין משפחה. וזה נותן תחושה נעימה של ביטחון. הצוות שלי נותן את כל כולו, ואנחנו יודעות שיש לנו על מי לסמוך. אנחנו עובדים בסינרגיה ובהרמוניה, וזה ניכר בתוצאות ובהתפתחות המשרד.

העבודה שלנו כרוכה בשיתופי פעולה עם גורמים רבים, כמו חברות ארגון, עורכי דין קולגות – שאיתם אנחנו מתייעצות מדי פעם בסוגיות כאלה ואחרות. בתחום שלנו יש מקום נרחב לקולגיאליות  ולשיתופי פעולה, וזהו אחד הצדדים היפים בו".  

שיתוף
נגישות