תמר אברהם

משפטנית ושמאית מקרקעין בכירה

תמר אברהם, משפטנית ושמאית מקרקעין מזה 30 שנה. הידע המקצועי והניסיון הרב שצברה בשנות פעילותה מיקמו אותה כאחת השמאיות הבכירות בענף הנדל"ן כיום.
כבר בתחילת דרכה בתחום, ייסדה את משרדה ומאז מספק המשרד שירותים מגוונים לכל סוגי השחקנים המעורבים בשוק הנדל"ן הישראלי: הן במגזר הציבורי – רשויות ממשלתיות, רשות מקרקעי ישראל, משרד האוצר ורשויות מקומיות, והן במגזר הפרטי – יזמים, בעלי נכסים, עורכי דין, חברות ציבוריות, ועוד. 

משרדה של אברהם מוביל באיכות השירות המקצועי והקשר האישי עם הלקוח. אברהם צברה ידע וניסיון שאין שני לו, הן בשדה המשפטי והן בעולם הבנייה, שילוב תחומים אלו מאפשר לה להעניק ללקוחותיה, אותם היא מלווה בכל פרוייקט, את ארגז הכלים העשיר על מנת שיקבלו את ההחלטות הטובות ביותר. 

לשאלה לאילו הישגים הגיע משרדה בשנה האחרונה, משיבה אברהם:
"היתה לנו שנה מאתגרת בתחום הנדל"ן בישראל. למעשה, ההאטה התחילה עוד בסוף שנת 2023 עם עליית הריביות ולאחר מכן הגיעה המלחמה. למרות זאת, המשרד שלנו צמח והתרחב בשנה האחרונה. מספר הפרוייקטים בתחום ההתחדשות העירונית שאנחנו מלווים גדל באופן משמעותי, ותחום ליווי עסקאות רכישה והעבודה מול בנקים וגופים מממנים התבסס והמשיך לצמוח". 

על תחזיותיה לשנת 2025, היא אומרת:
"השנה נפתחה בחוסר וודאות בתחום הביטחוני, ועדיין לא ברור מה יביאו לנו החודשים הבאים. עם זאת, אני מאמינה ותמיד האמנתי במדינת ישראל ובכלכלה הישראלית, שהיא מהחזקות בעולם. ההיסטוריה מראה שהכלכלה בישראל מתאוששת מהר ממשברים, ואני מאמינה שגם אם נכונו לנו  ארועים ביטחוניים נוספים, בסופו של דבר, נתאושש ונשגשג".

לשאלה למי היא בוחרת להוקיר תודה על ההצלחות שבדרך, אומרת אברהם:
"בשנה האחרונה המשרד התרחב, ועובדים בכירים קיבלו מעמד שותפים במשרד. אני מודה מעומק הלב לצוות המשרד שעל אף שחלקו שירת במילואים ועבר ימים לא פשוטים, עשה הכל על מנת שנוכל להמשיך להיות זמינים ללקוחות ולספק להם שירות מעולה.

בנוסף, אני מעריכה את אותם יזמים שלא מתייאשים וממשיכים להקים וליזום פרויקטים בתחום הנדל"ן. בתקופה כזאת, מדובר בנטל עצום, אך האמונה והעובדה שהם ממשיכים להניע קדימה פרוייקטים, מהווה חלק ממנוע ליציבות וצמיחת המשק

שיתוף
נגישות